2018.09.04.

Amazone Profihopper 1250 SmartLine a GaLaBau-n

Médiacsomag letöltése

Amazone Profihopper 1250 SmartLine a GaLaBau-n
Az Amazone a Profihopper 1250 SmartLine-nal a 2018-as nürnbergi GaLaBau-n (9. csarnok, 121-es stand ill. szabadtér) egy átdolgozott nagy felületre tervezett fűnyírót mutat be. Az önjáró gép teljesen új designban mutatkozik be, átdolgozott hidrosztatikus irányítással. A berendezés iDrive elsőkerék-meghajtással, vagy a legnehezebb használati körülményekhez 4WDi összkerék-meghajtással is elérhető. A kompakt építési mód 0 fordulókörös vezetést tesz lehetővé, és ezzel jobb fordulékonyságot és több biztonságot kínál minden terepen és lejtőn. 1,25 méter széles mellső kaszálóművével a Profihopper 1250 SmartLine rövid és hosszú fűnél is gondoskodik a kitűnő vágási képről.

Precíz vágórotor és egyedülálló szállítócsiga-rendszer
Ehhez jön még a SmartCut precíz vágórotor a v-alakú késelrendezéssel a jobb vágó- és felszedőminőségért. A stabil PowerCompactor szállítócsiga-rendszer egy hosszanti- és egy keresztirányú csigából áll. 150 mm-es átmérőjével a hosszanti csiga különösen nagy szállítókapacitással bír. Ez teszi lehetővé, hogy a hozzá hasonlítható gépekhez képest a Profihopper magasabb szállítóteljesítményt és sebességet mutasson fel magas fűben is. A lenyírt illetve összegyűjtött anyagot a felvétel után a PowerCompactor azonnal összetömöríti és a gyűjtőkosárba gyűjti. A sűrítés segítségével a 730 literes gyűjtőbe több, mint 1000 liter nem tömörített anyag gyűjthető. Ez azonnal csökkenti a tartályürítésből fakadó időveszteséget, és párhuzamosan növeli a gép és a munkaerő termelékenységét. A PowerCompactor nem igényel légáram használatot, így zajszegényen és messzemenőleg pormentesen dolgozik. A 2,1 méteren történő hidraulikus magas billentési kiüréítés segítségével könnyen megrakodhat magas szállítójárműveket is.

Az egész éves gép - sokoldalúan használható az egész év során
Legyen szó akár kaszálásról, mulcsozásról, gyepszellőztetésről vagy összegyűjtésről - a Profihopper 1250 SmartLine minden esetre megfelelő. A rendkívüli vágási magassággal a vágópengék szinte minden időjárási és vegetációs körülmény között megbírkóznak. A mulcsozáshoz a mulcsoló fedelet kell behelyezni. A gép a lenyírt és összegyűjtött anyagot egyenletesen elosztja a lenyírt területen, hogy fontos tápanyagok juthassanak vissza a talajba. A gyepszellőztetéshez a gyorsan és szerszám nélkül felszerelhető szellőztetőkések valók. Ezek fellazítják a gyepet és kitisztítják annak felületét. A jobb fény-, levegő-, víz-, és tápanyagcsere a talajszerkezet jelentős javulásához vezet.

Kaszálás és gyűjtés együtt
Ezen felül a mindentudó gép az avar és lóürülék összegyűjtésével is mindenkit meggyőzhet. A Profihopper számára a dobozok, papír és egyéb huladék felszedése sem probléma. Értékes időt spórolhat azzal, hogy egy munkamenetben végezheti el a nyírást vagy mulcsozást, a fűszellőztetést és az avar összegyűjtését. Az új gép ennek a munkakönnyítésnek és ütőképességének segítségével emelkedik ki a szokásos nyírók sorából.Profihopper_1250_SmartLine (1)
Profihopper 1250 SmartLine

Összes

ZA-TS4200_NewHolland_d0_kw_DJI_0898
2021.03.15.

Sikeres műtrágyázás: Nagyobb hozam az AMAZONE szóráshatároló kalkulátorral

Az AMAZONE különböző műszaki megoldásokat és szolgáltatásokat kínál a műtrágyaszóró optimális beállításához. A precíz és szükséglet-orientált kijuttatás döntő szereppel bír a költségcsökkentés és a környezetkímélés érdekében. Az AMAZONE műtrágyaszórók a kimondottan a szántóföld határokon való kijuttatáshoz fel vannak szerelve az időközben már 10 000x bizonyító AutoTS tárcsába integrált szóráshatároló rendszerrel. A megcélzott többlet hozam az AutoTS-sel a hagyományos...

Precea4500-2C_MasseyFerguson_d0_kw_DJI_036_mit_Logo
2021.03.08.,

Kitűnően teljesített: A Precea 4500-2CC Super és PreTeC vetőegységek elnyerték a DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) ELISMERÉSÉT

A DLG 2021 februárjában tette közzé a Precea 4500-2CC Super szemenkénti vetőgépre és a PreTeC vetőegységre vonatkozó két vizsgálati jelentését. A Precea sorozat az Amazone nagysebességű szemenkénti vetőgépeinek legújabb generációja.

20210223_Tamas-Home
2021.03.03.

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!