Nagy területteljesítmény tökéletes művelési kép mellett

A Profihopper 1500 önjáró kaszálógépekkel az AMAZONE abszolút megbízható professzionális gépeket kínál a nagy teljesítményű kategóriában a maximális teljesítményű gyepápoláshoz és kertgondozáshoz. Az AMAZONE Profihopper gépét emellett kompakt kialakítás is jellemzi a nagyfokú manőverezhetőségért és a hosszú munkavégzést lehetővé tévő felhasználóbarát jellegért. Az 1,5 m munkaszélességű SmartCut lengőkéses kaszaegység tökéletes művelési képet ad - legyen szó rövid vagy hosszú gyepekről, nagy nyílt területekről vagy kis és kanyargós parcellákról. A szállítócsiga-rendszernek hála a kaszaegység még nedves növényzet esetén sem tömődik el.

Az előnyök összesítve

Nagy teljesítményű!
Figyelemre méltó területteljesítmény a nagy munkaszélességnek, a nagy gyűjtőtartálynak és a nagy üzemanyagtartálynak köszönhetően, ami kimagasló vonulási és munkasebességgel párosul. A szállítócsiga rendszer még nedves növényzetben is megakadályozza a kaszaegység eltömődését. A levágott anyag magasemelésű ürítéssel gyorsan kirakható, ami szintén csökkenti az állásidőket.




Rugalmas!
Rugalmas felhasználási lehetőségek – a kaszálástól a gyepszellőztetésen és a mulcsozáson át a lehullott lomb, a lóürülék, a szemét és más hulladék összegyűjtéséig. A féltetőnek vagy a fülkének hála minden időjárási körülmény mellett lehetséges a munkavégzés, alacsony és magas fűben egyaránt – ez a gép egész évben használható.

Felhasználóbarát!
Kényelmes kezelés és vezérlés kiemelkedő átláthatósággal a vezetőállás ban, hatékony rezgés- és zajcsökkentési megoldásokkal. A szárnyas kések vagy gyepszellőztető kések egyszerűen, szerszám nélkül cserélhetők.

Termékvideók

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

Profihopper 1500 Cab - Az önjáró gép zöldfelületek profi ápolásához |

További linkek

Itt találhat további információkat a kommunális gépekről

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.