Profihopper_d0_kw_P6265487_d1_180829

Kaszálótechnika

A zöldfelületek és legelők ápolásához az AMAZONE a HorseHopper és a Grasshopper függesztett gyepkezelők és az összkerékmeghajtásos Profihopper 1250 SmartLine 4WDi, illetve a nagy teljesítményű Profihopper 1500 SmartLine univerzális önjáró kaszálógépek révén univerzális gépeket kínál a tiszta kaszáláshoz, levegőztetéshez, a levágott fű aprításához és ezzel egyidejűleg a lóürülék vagy egyéb hulladék összegyűjtéséhez kommunális és sport területen, valamint lóistállóknál.

Útépítés

Útépítési munkákhoz az AMAZONE az úthengerekre szerelhető ZA-XS H gépeit kínálja. Ezekkel hengerezéssel egyidejűleg a friss útfelületet kőzúzalékkal lehet leszórni.

Téli úttakarítási technika

A téli úttakarításhoz az AMAZONE kisebb hordozó járművekhez az EK-S függesztett műtrágyaszórót kínálja 150 és 370 l közti tartálytérfogattal, valamint az E+S 01 modellt 300 és 1100 l közti tartálytérfogatokkal. Professzionális felhasználásra, nagyobb járművekhez a precízen dolgozó, 380 és 1900 l közötti tartálytérfogatú IceTiger S és az IceTiger gép jelenti az optimális választást.

További linkek

Itt találhat további információkat a kommunális gépekről

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.