go-for-innovation-2024

Ez volt az AGRITECHNICA 2023

Az AMAZONE csapata (1)
Az AMAZONE kiállítási csapata az Agritechnica 2023 kiállításon

Az Agritechnica kiállítás teljes siker volt, és nagy öröm számunkra, hogy ilyen sok látogatót üdvözölhettünk személyesen is Hannoverben. Köszönjük, hogy figyelmébe ajánlhattuk újdonságainkat és reméljük hogy az AMAZONE kiállítási standjára, valamint a kiállított innovációkra még sokáig emlékezni fog.

Örömünkre szolgálna, ha hamarosan újra találkozhatnánk, ezért már most meghívjuk házi kiállításunkra, az AMATECHNICÁ-ra, melyet 2024. május 23-án a Hasbergen-Gaste-ben működő telephelyünkön rendezünk meg. Színes kísérőprogramokra számíthat, úgyis mint gépbemutatók, technológiai újdonságok, üzembejárások és számos egyéb érdekesség.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.


AMAZONE innovációk 2024 | Agritechnica stand körbejárása

Kiemelkedő újításaink

silver-2023

Díjnyertes, kiemelkedő újításaink az AGRITECHNICA 2023 vásáron

Az AMAZONE kétszer is elnyerte az AGRITECHNICA 2023-as innovációs díjának EZÜST fokozatát. Az AMAZONE-t ezenkívül a „DLG-Agrifuture Concept Winner” innovációs díjra is jelölték úttörő mezőgazdasági technológiai munkájáért és jövőbe mutató elképzeléseiért.

CurveControl az AMAZONE centrifugális műtrágyaszóróhoz

Jedes Feld hat Grenz- und Kurvenbereiche
Jedes Feld hat Grenz- und Kurvenbereiche

Az AMAZONE elnyerte az AGRITECHNICA 2023-as innovációs díjának EZÜST fokozatát a műtrágya kanyarokban is pontos kijuttatásáért - A CurveControl szoftveres opció a centrifugális műtrágyaszórók kanyarokban jellemző keresztirányú eloszlását a különböző kanyarsebességekhez igazítja, így korrigálva a szórási kép kilengését.

További információkat itt talál.

Egyesített erők: Gyártók közötti együttműködés a nagymértékben automatizált és autonóm szántóföldi növénytermesztésért

CLAAS, AgXeed und AMAZONE gründen den ersten Autonomie-Verbund
CLAAS, AgXeed und AMAZONE gründen den ersten Autonomie-Verbund und präsentieren Lösungen für die hochautomatisierte bis autonome Feldarbeit. Bis zur Agritechnica sollen weitere Partner folgen.

A CLAAS, az AgXeed és az Amazone megerősítik együttműködésüket a nagymértékben automatizált és autonóm mezőgazdasági gépek és munkafolyamatok területén az első gyártóközi autonómia szövetség megalapításával. Az „3A - ADVANCED AUTOMATION & AUTONOMY” elnyerte az AGRITECHNICA 2023-as innovációs díjának EZÜST fokozatát.

További információkat itt talál.

IFR - ISO FARM RESEARCH

IFR - ISO FARM RESEARCH

Gyakorlati kísérletek – intelligens és biztonságos. Jelölték a „DLG-Agrifuture Concept Winner” innovációs díjra az úttörő mezőgazdasági technológiai munkájáért és jövőbe mutató elképzeléseiért: Az AMAZONE, az EXAgT, az EXA Computing, a Geo-Konzept, a Hanse-Agro, a Kieli Főiskola és az AgDoIT startup vállalat közösen kidolgozott egy új koncepciót, amely döntő lendületet ad a jövő növénytermesztésének világszerte: ISO Farm Research.

További információkat itt talál. 

Precea-TCC vontatott szemenkénti vetőgép

hero-precea-tcc-farmmachine2024
FARM MACHINE WINNER 2024: Az új AMAZONE Precea-TCC vontatott szemenkénti vetőgép

Az AMAZONE a Precea 9000-TCC és 12000-TCC típusjelű 9 és 12 m munkaszélességű vetőgépekkel bővíti kínálatát a szemenkénti vetéstechnikában. A kifejezetten a bérvállalkozók és a nagygazdaságok számára kifejlesztett változat kiváló teljesítményű túlnyomásos adagolójával, nagy tartálytérfogatával és innovatív vetőmag-hozzávezető rendszerével nyűgöz le.

További információkat itt talál. 


Szeretné látni az összes újdonságot? Weboldalunkon már most megtalál minden információt azokról a gépekről és megoldásokról, amelyeket az AGRITECHNICA 2023 kiállításon bemutatunk.

Fedezze fel most!


AMAZONE_Banner-Ausstellerseite_2