Historisches Bild

Az "AMAZONE Krónika" könyv

Az AMAZONEN-WERKE izgalmas fejlődéséről számol be az AMAZONE krónika. A cégalapító Heinrich Dreyer kézzel írott naplója alapján.

Krónika

Címszavakban nyomon követhetjük az AMAZONE történetét 1883-as alapítása óta.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

140 éves az AMAZONE: „Ötletek a jövőnkért”

Mikor Heinrich Dreyer 1883. május 1-jén az Osnabrück melletti Gasteben megalapította a „H. Dreyer Fabrik für landwirtschaftliche Maschinen und Geräte” nevű vállalatot, még nem sejthette, hogy az Amazone egyszer a világ egyik vezető mezőgazdasági gépgyártójává fejlődik majd. A családi vállalkozás immár 140 éve kínál innovatív termékeket a mezőgazdaság számára.

Logófejlődés 1892 óta

A tipikus AMAZONE logó a lóval először 1892-ben jelent meg, majd bemutatták a nagyközönségnek. Az ezt követő években, évtizedekben a logó tovább fejlődött, számos átdolgozott változat született, míg végül megtalálták a 2000 óta a mezőgazdasági és kommunális technológiához használt logót. Az AMAZONE színei, a narancssárga és a zöld, a mai napig képviselték a vállalatot, és tükröződnek az említett két gyártási részlegben is. Kattintson a fenti logók egyikére, és kattintson...