A dőlésszög-érzékelő erősen dombos terephez

A menet közbeni mérések során a ZA-TS Profis a nehézségi erő áthelyeződése miatti lehetséges hatásokat dőlésszögérzékelő rendszer segítségével veszi figyelembe: egy kéttengelyes dőlésszög-érzékelő méri a dőlésszöget előre és hátrafelé, valamint balra és jobbra, egyúttal korrigálja a hegynek felfelé és lejtmenetben vagy oldalirányú lejtőn való haladáskor keletkező mérési hibákat.Előnyök 

Szabályozás/kalibrálás bármilyen üzemeltetési körülmények mellett: 

  • Mezsgye-, határ- és árokszórás 
  • Ék alakú terület szórása 
  • Alkalmazási térképek/N-szenzorok használata 

Abszolút tömegmérés: 

  • A maradék mennyiség kijelzése 
  • A maradék terület és szélesség kijelzése 
  • A teljes kiszórási mennyiség dokumentálása


A ZA-V sikeres vízszintes helyzetbe állításához a ZA-V Profis Tronic és a ZA-V Profis Hydro dőlésszögét a rendszer kényelmes módon kijelzi az ISOBUS-terminálon.


Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.