Spreader Application Center: Példás – több mint 25 éve

ZA-TS_ZA-V-3200_Effekt_001_d1_171107_p50_rdax_170x124.jpg

A beállítás dönt! 
A Spreader Application Centerrel AMAZONE ügyfélszolgálatát még jobban kiépíti. A már megalapozott műtrágyalabor és szórócsarnok kiterjesztéseként a Spreader Application Center átfogja a „Teszt és oktatás”, „Adatmanagement”, valamint az ezekhez tartozó „Tudásátvitel” területét.

Az utolsó két területtel kitér egy új szerkezetre, amivel a mezőgazdaság fokozódó globalizálódása és digitalizálódása kerül fókuszba. A Spreader Application Center célja, hogy az ügyfeleknek még jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani a műtrágyaszórási technológia területén.


Csak megfelelő szórás esetén ér aranyat az Ön műtrágyája

Az AMAZONE műtrágyaszerviz az egész világra kiterjedően szorosan együttműködik a jelentős műtrágyagyártókkal, hogy lehetőség szerint gyorsan az Ön rendelkezésére álljanak a legjobb beállítási értékek. AMAZONE neve világszerte az etalon, ha pontos szórási táblázatokról van szó.


Műtrágyaszerviz – Így érhet el bennünket:

A műtrágyaszerviz határokon átnyúlva dolgozik. De nem csak földrajzilag. Végül is mindegy, hogy műtrágyaszórója 1 vagy 50 éves-e, mi mindig kompetensen és megbízhatóan állunk az Ön rendelkezésére.

  • Internet: www.amazone.de 
  • E-mail: duengeservice@amazone.de 
  • Telefon: +49 (0)5405 501-111 
  • WhatsApp: +49 (0)175-488 9573

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.