Tronic - mechanikus meghajtás

Mechanikus meghajtású ZA-V műtrágyaszórónál a szórószerkezetet a keverőszerkezethez hasonlóan az erőleadó tengely hajtja meg. Ebben az esetben a műtrágyaszórót alapkivitelben egy dörzskuplungos kardántengely védi a túlterheléstől. A traktor behajtó fordulatszáma egy központi hajtómű módosítja, hogy a szórótárcsák magasabb fordulatszámon forogjanak. Ezen az úton lehet alacsony motorfordulatszám mellett, maximális munkaszélességben a műtrágyát üzemanyagtakarékosan kiszórni.

  • A kezelőszámítógép fajtájától függően mechanikusan meghajtott műtrágyaszórók esetén két - nyolc szakasz kapcsolható.


„Egyszerű és előnyös szakaszolás. Már a ZA-V mennyiségállításával is jó eredmények érhetők el a szokásos munkaszélességeknél.”
(„top agrar” – rendszer-összehasonlítás „Ék alakú terület automatikus szórása:melyik rendszer megfelelő?”)

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.