Ürességjelző érzékelő

Leermeldesensor (1) ZA-TS_Leermeldesensor_001_d1_141217_150pro

Ha lejtőn szór vagy határszórás esetén előfordulhat, hogy egy garatcsúcs hamarabb kiürül, mint a többiek. A két kifolyónyílás ellenőrzéséhez az AMAZONE további kiürülésérzékelőket ajánl. Egy korán jelentkező kiürülés esetén az üres garatcsúcs a kezelő terminálon pirosan jelenik meg, hogy a vezető időben figyelmeztetve legyen.

A gépkezelő idejében kap figyelmeztető jelzést a terminálon, mikor az egyik garatcsúcs csaknem üres.

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.