ZA-V Easy

ZA-V Easy (2) ZA-V_2700_profis_tronic_d0_kw_1104_d1_160519

Komfortos elektromos beállítás és vezérlés

Az EasySet elektromos kezelőegység a ZA-V különösen egyszerű és komfortos kezelését teszi lehetővé.

Az EasySet-kezelőszámítógép segítségével a kifolyó tolózárnyílások bal és jobb oldalon egymástól függetlenül gombnyomással állíthatók be, és menet közben utánállíthatók. Ez egyéni mennyiség-hozzáigazítást tesz lehetővé a bal és jobb oldalon.

A Limiter V+ kezeléséhez először a kívánt leengedési mélységet kell előválasztani az adott beállításhoz, a kezelőszámítógép „+/-”-gombjaival. Az aktiválás egy speciális Limiter-gombbal történik. A Limiter-funkciók váltása, pl. mezsgyeszórásról határ- vagy árokszórásra, szintén a „+/-”-gombokkal történik. Amennyiben a helyzet megköveteli, pl. árokszórásnál a szórásmennyiség a táblahatár irányában csökkenthető.

Mivel hidraulikus csatlakozások nem szükségesek, a ZA-V Easy gyorsabban fel- és leszerelhető. Így a műtrágyaszóró üzembe helyezéséhez csupán egy 3-pólusú áramkábelt és a kardántengelyt kell összekapcsolni a traktorral.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.