Alapgép | Váz | Tartály

Special és Super alváz változatok

Számos kiviteli változat

A ZG-TX kombinált műtrágyaszóró különböző kiviteli változatai kifejezetten a nagygazdaságok, a bérvállalkozók vagy a gépkölcsönzők igényeire szabhatók. Az AMAZONE segítségével az egyszerűtől a teljesen felszerelt gépekig minden megvalósítható. A ZG-TX Super gép a Special változathoz képest megerősített részegységeinek köszönhetően maximális terhelhetőségével nyűgöz le egyetlen tengelyen. 21 t maximálisan megengedett géptömegével ez a szórógép kimagasló teljesítményt kínál minden gazdaság számára.


Az alapfelépítmény előnyei

  • Nagy hasznos teherbírás egy tengelyen 
  • A tartály alacsony súlypontja 
  • Nagy betöltési nyílás



ZG-TX 6800 Special

ZG-TX 11200 Super


További nformáció + Kevesebb információ -

Special és Super – vázkeretek minden követelményhez

Válassza azt, amelyik megfelel az Ön alkalmazásához! A Special vázkeret vonórúdja 2,5 t függőleges terhelést enged meg. Választható alsó és felső csatlakoztatás K80 vonófejjel, illetve D40 vonószemmel. 

A Super vázkeret vonórúdját kizárólag alsó csatlakoztatáshoz terveztük. 6 t függőleges terhelést biztosító K80 golyós vonófejjel és a ZG-TX 15 t tengelyterhelésével kombinálva ez a gép lényegesen nagyobb hasznos teherbírást kínál.


Felső csatlakoztatás K80 golyós vonófejjel

Alsó bekötés K80 golyós vonófejjel


További nformáció + Kevesebb információ -

A tartály optimális formájának köszönhetően minden kifolyik

A ZG-TX tartályának súlypontja a rafinált forma révén optimális módon helyezkedik el, így gyakorlatilag ellensúlyozza a negatív függőleges terheléseket. A tartály meredek, élek és sarkok nélküli falai optimális utáncsúszást garantálnak, még földnedves mész esetében is. A tartály alján a karbantartásmentes, automatikus vezérléssel ellátott szállítószalag biztosítja a megbízható adagolást.


Stabil és gyorsan kivehető sziták
A tartályt stabil műanyag sziták védik a műtrágyában található idegen testektől. A sziták emellett a tartály tisztítását is jelentősen megkönnyítik. Kis tömegüknek hála a műanyag sziták egyszerűen kivehetők a meszes használathoz.

További nformáció + Kevesebb információ -

Optimális terheléseloszlás

A 5 fokos emelkedésű szállítószalag gondoskodik a hátulról előre történő ürítésről. Ez optimális terheléseloszlást garantál szórás közben. A maximális vonórúdterhelés és a kisebb tengelyterhelések lehetővé teszik a biztonságos haladást a területen, mindenféle alkalmazási feltétel között.


A tartály kialakításának előnyei

  • A kiszórandó anyag optimális áramlása még lejtős terepen is 
  • Egyszerű tisztítás 
  • Optimális súlypontelhelyezés, amivel elkerülhetők a negatív függőleges terhelések
További nformáció + Kevesebb információ -

Intelligens tartály – Mindig a maximális teljesítményt

A munkavilágítás villogása már feltöltés közben jelzi a töltöttségi szintet. Ha a munkavilágítás folyamatosan világít, a mennyiség elérte az előírt értéket. Nincs szükség még egy személyre és nem kell többször is kiszállni ellenőrzés céljából.

A digitális szintjelző mérőérzékelők segítségével folyamatosan tájékoztatást nyújt a töltöttségről. A munkavilágítással intelligens módon együttműködve villogás jelzi a tartály töltöttségét és optimális feltöltést tesz lehetővé. A szórás végén egy üres állapot érzékelő figyelmeztet röviddel azelőtt, hogy a műtrágyaszóró teljesen kiürülne.

  • Ha a munkavilágítás folyamatosan világít, a mennyiség elérte az előírt értéket.


Gyors feltöltés
A feltöltés mielőbbi megkezdése érdekében a görgős ponyva hidraulikusan, távirányítással működtethető. Felcsévélt takaróponyvával a tartálynyílás hatalmas, így a műtrágyaszórót nagyméretű lapátokkal is meg lehet tölteni. A tartály széléhez rögzített ponyva megakadályozza azt is, hogy műtrágya vagy mész kerüljön a ponyva és a tartály közé.

További nformáció + Kevesebb információ -

Pódium

A betöltés optimálisan figyelemmel követhető a nagyméretű, könnyen elérhető pódiumról. Ezenkívül található egy praktikus tartó seprű vagy lapát számára. Így mindig kéznél lehet a megfelelő eszköz.

További nformáció + Kevesebb információ -

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…