Intelligens feltöltés menedzsment – Az Ön megbízható asszisztense!

Intelligentes Befüll-Management (2) ZG-TS_10001_Argus_Fendt_d0_kw_P5100099_d2_181119

Optimális rakományeloszlás

Intelligentes Befüll-Management (1) ZG-TS_1001_Ladungsverteilung_d2_181119
Optimális rakományeloszlás

A ProfisPro mérlegrendszer által biztosított valós idejű mérésnek köszönhetően már a feltöltés során optimálisan ki lehet használni a tengelyterhelést és a függőleges terhelést. A rendszer gyakorlatilag már a berakodás során kijelzi, hogy mekkora teher nyugszik a tengelyen, illetve a vonórúdon.WindControl - szélcsend egy gombnyomásra

A WindControl segítségével folyamatosan figyelhető, hogyan befolyásolja a szél a szórásképet, és automatikusan ellensúlyozható ez a hatás. A gépre felszerelt, nagy frekvencia mellett mérő szélérzékelő méri a szél sebességét és a szél irányát, és továbbítja ezen információkat a feladatkezelő számítógépbe.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

EasyCheck - Digitális, mobil ellenőrző állomás a keresztirányú eloszlás egyszerű optimalizálásához

Pontos kiszórás könnyedén!

A keresztirányú eloszlás egyszerű optimalizálása a digitális mobil próbapaddal. Helyezze le a tesztszőnyeget, szórjon rá műtrágyát, fotózza le okostelefonjával, elemezze a keresztirányú eloszlást az alkalmazásban, majd tekintse meg a korrigált szórásbeállítási javaslatot.