Kezelés és szállítás

Handling und Transport (3) UF1800-FT1001_Claas_005_d2_191025

Átgondolt design a maximális biztonság érdekében

Akár az udvaron, akár a pajtában: A kompakt gépcsoport számára mindig megfelelő parkolóhely biztosítható a szállítógörgőkön. Az egyszerű kezelés már pár használat után meggyőző. 

A kombinált permetezőgép belső tisztítása az UF tisztavizes tartályán keresztül végezhető el. Egy 100 l térfogatú kiegészítő víztartály teszi lehetővé az európai irányelveknek megfelelő szabályszerű tisztítást (a tisztavíztartalék legalább 10%-a a tartálytérfogatnak).

A kompakt permetezőgép-traktor egység szállítás során is előnyös, főleg a szűk helyeken való áthaladáskor. Az FT alaposan átgondolt formatervezése alig akadályozza a kilátást.

Az AMAZONE FT 1001 megfelel a közlekedésbiztonsággal kapcsolatos összes lényeges EU irányelvnek és szabványnak.

Amennyiben a traktor világítóberendezése takarva van, úgy egy opcionális világítóberendezést kell használni. A traktor eltakart tompított világítását a traktor tetejére kell felszerelni. A fronttartályra való felszerelés nem megengedett.

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon - A növényvédelem a földművelés fontos részét képezi a magas hozamok és az optimális minőségek érdekében. Ez a két tényező a világ növekvő népessége mellett rendkívüli szereppel bír az élelmiszerellátás biztosításához.