Super-L3 szórókeret 36 és 42 m közti munkaszélességekkel

Super-L3-Gestänge (1) L3_36m_Ausschnitt_links_pers_Duesenkoerper_d1_190109

Az AMAZONE a Super-L3 szórókeret úgy fejlesztette ki, hogy az a legszélsőségesebb igénybevételek mellett is nyugodtan viselkedjen. A 36 m-es szórókeret mellett kapható egy 42 m-es változat is, amelynek bal és jobb oldalán egy-egy kiegészítő tag helyezkedik el. A 12, 24 és 33 m-nél található csuklópontoknak hála ez a szórókeret csökkentett munkaszélességgel is képes dolgozni.

Az 42 m-es szórókerettel kisebb munkaszélességek (pl. 40 m vagy 39 m) is művelhetők rövidebb külső tagokat használva. A külső tagok emellett rövidítő csuklóval is elláthatók, amivel a munkaszélesség kézzel pl. 42 m-ről 39 m-re csökkenthető.

A 39 m-es vagy nagyobb munkaszélességű Super-L3 szórókereteken szériafelszereltségben megtalálható a ContourControl aktív szórókeret-vezetés, a SwingStop lengéscsillapítás és az AmaSwitch vagy AmaSelect fúvókánkénti szakaszolás, DUS pro rendszerrel. 

A masszív tagoknak és a külső tagokban megtalálható hidraulikus előfeszítésű ütközésvédelmi csuklóknak hála a szórókeret minden körülmény között nyugodt viselkedést mutat. Ha a masszív kialakítás ellenére kanyarokban vagy gyorsításnál mégis jelentkeznének lengések, azokat a SwingStop közvetlen módon csökkenti.

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon - A növényvédelem a földművelés fontos részét képezi a magas hozamok és az optimális minőségek érdekében. Ez a két tényező a világ növekvő népessége mellett rendkívüli szereppel bír az élelmiszerellátás biztosításához.