C-Mix-Clip gyorscserélő rendszer – Gyors és kényelmes kapacsere a függesztett kultivátor számára

Gyors, biztonságos és olcsó

A C-Mix-Clip gyorscserélő-rendszer formájában az AMAZONE olyan rendszert is kínál, amellyel (szinte) szerszámok nélkül és főként egyszerűbben, gyorsabban és nagyon kényelmesen lehet kapát cserélni. 

A C-Mix-Clip kaparendszer egy terelőlemezből és egy csúcsból áll, épp úgy, mint az ismert C-Mix kapák. A terelőlemez a C-Mix-Clip rendszer esetében is fixen a kapaszárra van csavarozva, a csúcs pedig a gyorscserélő rendszerre rögzül. Miután a C-Mix-Clip felfogót egyszer, egyszerű módon a kapaszárakra szerelte, a könnyen kioldható rögzítőcsappal gyorsan felszerelheti rá a célnak leginkább megfelelő csoroszlyát. A biztosítócsap a kapaszár hátoldalán áthalad egy üreges csavaron, így biztonságosan a C-Mix-Clip felfogójában tartja a rátolt csoroszlyát.

A terelőlemez és a kapa szétválasztása mindenekelőtt a kopási költségek csökkentését szolgálja. A talajtípustól, a termőhelytől és a talajnedvességtől függően 3–5 kapacsúcsot lehet elkoptatni, mielőtt ki kellene cserélni a terelőlemezt. A C-Mix kaparendszer új terelőlemezei csavartak, ami a terelőlemez optimális átmérőjével együtt biztosítja a földáram tökéletes átvezetését, és ezáltal csekély erőintenzitás mellett az intenzív keverőhatást.

Az AMAZONE három különféle kapacsúcsot kínál a használati körülményeknek megfelelően. 80 mm-es C-Mix-Clip kapacsúcs 
, 100 mm-es C-Mix-Clip kapacsúcs és 320 mm-es C-Mix-Clip lúdtalp alakú csoroszlya. A 80 mm-es és a 100 mm-es C-Mix-Clip kapa a 350 mm-es szárnyas kapával is kombinálható, ami tarlóhántás közben teljes területű vágást is lehetővé teszi.


Előnyei

  • Egyszerű kapacsere – csekély időráfordítás 
  • Rövidebb szerelési idő – alacsonyabb költségek 
  • Kapacsere három perc alatt (3 m-es munkaszélességnél)


C-Mix gyorscserélő-rendszer 

  1. Mélyedés, amely az elvesztés elleni védelmet biztosítja 
  2. A csoroszlya feltolási iránya 
  3. Felső rögzítőcsavar (üreges) 
  4. Rögzítőcsap 
  5. Alsó rögzítőcsavar

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.