Szórókeret-vezetések

Gestängeführungen (1) UX11201_MasseyFerguson_d0_kw_P5136587_d2_200625

DistanceControl vagy ContourControl? Döntsön Ön!

Az AutoLift forduló-automatikával, valamint a DistanceControl és ContourControl automatikus szórókeret-vezetésekkel az AMAZONE minden igényhez kínál megfelelő megoldást. Már az alapfelszereltséghez tartozó AutoLift is kényelmes segítséget biztosít. A DistanceControl teljesen automatikus szórókeret-vezetéssel szinte teljes mértékben a gépre bízhatja permetező szórókeretének szabályozását.

A ContourControl innovatív szórókeret-vezetéssel az AMAZONE egy csúcstechnológiájú megoldást mutat be, különösen a nehéz talajkörülmények között dolgozó ügyfelek számára. A teljesen automatikus magasságvezetés mellett a ContourControl a szórókeret aktív vízszintes csillapítását is biztosítja. A Contour-Control segítségével teljesülnek a legnagyobb precizitást igénylő elvárások, még nagy menetsebességek mellett is.


A szórókeret automatikus leeresztése a GPS-Switch-ben

A kezelő terminál GPS-Switch-ében a szórókeret beállítása a nem kezelt terület elérése előtt elkezdhető a szórókeret leeresztésével. Ezáltal a szórókeret a fúvókák kinyitása közben már munkamagasságban áll. Ennek feltétele, hogy a GPS-Switch-ben legyen megadva tábla határ, valamint egy AMAZONE ISOBUS terminál.