SBS – Soft Ballistic System (kíméletes műtrágyakezelési rendszer)

A műtrágya különösen kíméletes kezelést igényel, mivel csak így biztosítható a pontos és kifogástalan elosztás a növények részére a teljes munkaszélesség mentén. Az a műtrágya, amely már a műtrágyaszóróban megsérül, nem szórható ki megbízható pontossággal. A ZA-V keverőszerkezete, adagolóelemei és szórótárcsái optimálisan illeszkednek egymáshoz. Ez kíméli a műtrágyát, és biztosítja annak optimális hatásait.


Kettős átfedés 36 m munkaszélességig

  • A ZA-V szórószerkezetét háromdimenziós szórásképek segítségével fejlesztették ki, hogy tökéletes keresztirányú elosztás jöjjön létre. Az SBS rendszernek köszönhetően akár 36 m munkaszélesség is megvalósítható. A nagy átfedési zónák tökéletes szórásképről gondoskodnak.



Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.