További felszereltségek

SafetySet – az alapfelszereléshez tartozik

Nagyobb biztonság ember és gép számára

Az AMAZONE összes többi műtrágyaszórójához hasonlóan a ZG-TX alapfelszereltségéhez is hozzátartozik számos olyan eszköz és berendezés, amelyek eleget tesznek a biztonsággal kapcsolatos szigorú követelményeknek. A legkorszerűbb technológiát képviselő világítórendszer (LED-világítás) gondoskodik a biztonságos közúti szállításról, emellett tartós és robusztus.

További nformáció + Kevesebb információ -

Hidraulikus támasztóláb – Gyors fel- és lecsatlakoztatás

Annak érdekében, hogy a ZG-TX gépet a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban lehessen fel-, illetve lecsatlakoztatni, a ZG-TX vontatott műtrágyaszórók opcionálisan hidraulikus támasztólábbal is felszerelhetők. Hogy a hasmagasság minél nagyobb maradjon, a támasztóláb a vonórúd magasságába húzódik vissza.

További nformáció + Kevesebb információ -

Munkavilágítás – Nappali világosság minden időben

Az opcionális munkavilágításnak köszönhetően a műtrágyaszóró fontos pontjai még éjszakai használat esetén is megfelelő megvilágítást kapnak. A töltöttségi szint ellenőrzéséhez és a feltöltéshez nagy teljesítményű LED-fényszórók világítják meg a tartály belsejét.

További nformáció + Kevesebb információ -

Burkolat

A burkolat védi a szórószerkezetet az esőtől, megakadályozva ezzel a mész vagy a műtrágya elkenődését. Karbantartáshoz és tisztításhoz a burkolat felhajtható.

További nformáció + Kevesebb információ -

A szállítóláda – Praktikus és tágas

Például a mobil és digitális EasyCheck ellenőrzőállás jól elfér itt, ugyanakkor kéznél is van. A nagyméretű szállítóláda lehetőséget nyújt további szórólapát-készletek és a kalibráló csúszdák szállítására.

További nformáció + Kevesebb információ -

Többfunkciós tartó

A többfunkciós tartó 3 funkcióval rendelkezik. Kamera szerelhető rá, ezen rögzül a munkavilágítás és itt reteszelhető a szórószerkezet burkolata. Mind a 3 funkció maximális kényelmet biztosít.

További nformáció + Kevesebb információ -

Felgördülő takaróponyva – Kényelmes és megbízható

Különösen hozzájárul a kényelemhez a hidraulikus vezérlésű felgördülő takaróponyva. A traktor vezetőfülkéjéből kényelmesen és biztonságosan behúzható, illetve kitolható. Az intelligens feszítőmechanizmusnak hála a ponyva mindig szorosan a tartályhoz lapul, így nem gyűlhet fel benne víz, szennyeződés vagy műtrágya. Ugyanígy a szorosan behúzott ponyva biztosítja, hogy a tartály szinte teljes nyílását zavaró rudazat vagy lazán lelógó ponyva nélkül lehessen használni.

További nformáció + Kevesebb információ -

Kamerarendszer ZG-TS műtrágyaszóróhoz – Első a biztonság!

Az opcionális kamerarendszer mindenekelőtt a biztonságot szolgálja tolatás (manőverezés) közben. A nagy felbontású és tükröződésmentes monitor háttér-megvilágítású, és egyidejűleg két kamera képét is képes megjeleníteni. Lehetséges a csatlakoztatás egy meglévő, analóg videóbemenettel rendelkező ISOBUS terminálhoz is.

További nformáció + Kevesebb információ -

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…