Intelligens tartály – Mindig a maximális teljesítményt

A munkavilágítás villogása már feltöltés közben jelzi a töltöttségi szintet. Ha a munkavilágítás folyamatosan világít, a mennyiség elérte az előírt értéket. Nincs szükség még egy személyre és nem kell többször is kiszállni ellenőrzés céljából.

A digitális szintjelző mérőérzékelők segítségével folyamatosan tájékoztatást nyújt a töltöttségről. A munkavilágítással intelligens módon együttműködve villogás jelzi a tartály töltöttségét és optimális feltöltést tesz lehetővé. A szórás végén egy üres állapot érzékelő figyelmeztet röviddel azelőtt, hogy a műtrágyaszóró teljesen kiürülne.

  • Ha a munkavilágítás folyamatosan világít, a mennyiség elérte az előírt értéket.


Gyors feltöltés
A feltöltés mielőbbi megkezdése érdekében a görgős ponyva hidraulikusan, távirányítással működtethető. Felcsévélt takaróponyvával a tartálynyílás hatalmas, így a műtrágyaszórót nagyméretű lapátokkal is meg lehet tölteni. A tartály széléhez rögzített ponyva megakadályozza azt is, hogy műtrágya vagy mész kerüljön a ponyva és a tartály közé.

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…