AMAZONE mySprayer alkalmazás

Az AMAZONE növényvédelmi technikák intelligens kezelési segédeszköze

UX5201_Fendt_d0_kw_4497_d1_200212_App_mySprayer_d0_gw_Hand_only_en_SIMA
Még nagyobb kényelem és biztonság a mySprayer alkalmazással, a kényelmes, nadrágzsebben hordható segédeszközzel
A mySprayer alkalmazás az AMAZONE növényvédő permetezőgépek felhasználóinak praktikus és kényelmes segítséget nyújt a növényvédő permetezőgépek funkcionális biztonsága és működése tekintetében. 

Részletes, könnyen érthető magyarázat a tudnivalók és a hibák kódjaihoz

A gép használatakor az ISOBUS kezelőterminálon időnként tudnivalók és hibák kódjai jelenhetnek meg. Egy ilyen kód azonban nem ad a felhasználónak semmilyen információt arról, hogy milyen típusú tudnivalóról vagy hibáról van szó. A kódot a mySprayer alkalmazásba beírva a felhasználó tájékoztatást kaphat a tudnivaló és hiba kódjáról, az adott kód részletes leírásával együtt. A kezelési tudnivalók különösen hasznosak a hibák okainak gyors felkutatásában és megszüntetésében. Segítségével gyakran kihagyható a szerviz bevonása, és a felhasználó gyorsan, önállóan orvosolhatja az esetleges hibákat.

Ha az UF 02 és UX 01 termékcsaládba tartozó AMAZONE ISOBUS permetezőgép opcionálisan el van látva Sprayer Connect rendszerrel, akkor a mySprayer alkalmazással két további funkció áll rendelkezésre: a fúvóka-távvezérlés és a feltöltési segédfunkció. A Sprayer Connect része egy Bluetooth-adapter, amely kapcsolatot teremt a gép és egy okostelefon között a gép vezérlése céljából. 

A fúvókák funkcióinak egyszerű ellenőrzése 

Duesenfernbedienung-2_d1_220811_SIMA
Mit der Düsenfernbedienung kann die Düsenfunktion einfach und komfortabel direkt am Gestänge kontrolliert werden. Ein automatischer Durchlauf der Teilbreiten kann über die mySprayer-App gestartet werden.

A fúvóka-távvezérlés funkcióval az egyes szakaszok távolról be- és kikapcsolhatók a mySprayer alkalmazás révén. Az AmaSwitch vagy AmaSelect fúvókánkénti szakaszolással ellátott gépekhez automatikus váltási programok állnak rendelkezésre, amelyek a mySprayer alkalmazáson keresztül távolról vezérelhetők. A felhasználó így kívülről könnyen ellenőrizheti az összes fúvóka megfelelő működését, és villámgyorsan reagálhat a nem megfelelően működő fúvókákra.

Kényelmes feltöltés

A növényvédelmi permetezőgép feltöltése előtt a mySprayer alkalmazás feltöltési segédfunkciójával megadható a maximális töltési mennyiség. A feltöltési segédfunkció ezután automatikusan meghatározza a maximálisan szórandó területet, figyelembe véve az aktuális kiszórási mennyiséget. 

Adott helyzettől függően ez fordítva is történhet. A felhasználó megadja a szórandó maradék területet, a feltöltési segédfunkció pedig meghatározza a betöltendő teljes mennyiséget, figyelembe véve a hektáronkénti kijuttatási mennyiséget. Feltöltés közben az ügyfél figyelemmel kísérheti a töltöttség alakulását. A mySprayer alkalmazás látható és hallható jelzéssel tájékoztatja a felhasználót a feltöltés előrehaladásáról, egészen a töltési folyamat befejeződéséig.


flow-filling-aid-1_d1_220811_SIMA
Feltöltési segédfunkció a töltöttségi szint digitális kijelzésével

flow-filling-aid-4_d1_220811_SIMA
A feltöltés előrehaladása a feltöltési monitoron jelenik meg








Az előnyök gyors áttekintése:

  • Kényelmes és pontos feltöltés 
  • Tökéletes kijuttatási eredmények a hibátlanul működő fúvókáknak hála
  • Egyértelmű tudnivalók és gyors hibaelemzés