2023. szept. 12.

Egy ütőképes kombináció!

Médiacsomag letöltése

FT-P 1502 önálló fronttartály és Primera DMC univerzális vetőgép

Az FT-P 1502 fronttartály és a Primera DMC kombinációja lehetőséget ad a tápanyag közvetlenül a vetőmaghoz injektálására.
Az FT-P 1502 fronttartály és a Primera DMC kombinációja lehetőséget ad a tápanyag közvetlenül a vetőmaghoz injektálására.

Az önálló FT-P 1502 fronttartály ideális eszköz a folyékony termékekkel végzett összes alkalmazáshoz. Ilyen lehet a vetőgép folyékony műtrágya kijuttatásával, a kultivátor sávpermetező berendezéssel, és számos további alkalmazás.

A Primera DMC új alkalmazási területei az FT-P-vel való kombináció révén

A Primera DMC új alkalmazási területei az FT-P-vel való kombináció révén
Az FT-P 1502 fronttartály 1500 literes tartálytérfogatával nagy teljesítményt biztosít a vetőbarázdába történő folyékony műtrágyázásnál.

Az FT-P és a Primera DMC kombinációja még változatosabb lehetőségeket kínál a gazdálkodónak az optimális tápanyagellátás és a vetőmag korai fázisú gyors növekedése érdekében. Az FT-P és a Primera DMC kombinációjával most a folyékony műtrágyák is közvetlenül a vetőbarázdába adagolhatók. Ez különösen száraz körülmények között javítja a tápanyagok hozzáférhetőségét. A granulált műtrágyával ellentétben ezek már eleve oldott formában lesznek jelen, és nem a talajvízben oldódva kell a növény számára hozzáférhetővé válniuk. Ez elősegíti a tápanyag hasznosulását, és hozzájárul a növényállomány életteli és gyors növekedéséhez. Alternatívaként lehetőség van biostimulánsok, mikrotápanyagok vagy más folyékony termékek közvetlenül a vetőmagbarázdába történő kijuttatására is. 

ISOBUS-vezérlés az FT-P és a Primera DMC számára

Csatlakozás az FT-P 1502 fronttartály és a Primera DMC keretszakasz-armatúra között.
Csatlakozás az FT-P 1502 fronttartály és a Primera DMC keretszakasz-armatúra között.

A két gép ISOBUS-terminálja különösen kényelmessé teszi a kezelést. A Section Control automatikus szakaszvezérlés és az alkalmazási térképek alapján történő változó mennyiségszabályozás mindkét géphez korlátozás nélkül rendelkezésre áll az ISOBUS-vezérlésen keresztül.

Kompakt, erős és hatékony

A csoroszlyánál lévő befecskendező precízen adagolja a folyékony műtrágyát a vetőbarázdába.
A csoroszlyánál lévő befecskendező precízen adagolja a folyékony műtrágyát a vetőbarázdába.

Az FT-P-nek a traktor fronthidraulikájába szerelése révén a teljes gépkombináció még a kiegészítő tartály ellenére is igazán kompakt méretű marad. A gépkombináció fordulékonysága sem csökken. 

Mivel a vetőmag közelébe kijuttatott műtrágya hatékonyan hasznosul, csak kis mennyiségeket kell közvetlenül a vetőbarázdába fecskendezni. Az FT-P tartály 1500 literes térfogata így optimálisan illik a Primera DMC nagy tartálytérfogatához, és a kiegészítő alkalmazás ellenére nagy teljesítményt garantál. 

Keretszakasz-armatúrák egységes csatlakozása

A függesztett gépekre fixen felszerelhető egy 2 - 6 szakaszos keretszakasz-armatúra. A keretszakasz-armatúra előtti elválasztási helyek révén különböző AMAZONE és SCHMOTZER gépek is elláthatók egy saját fix keretszakasz-armatúrával, ami eszközcsere alkalmával mindig a munkagépen marad. Így az eszközcsere gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Az FT-P 1502 fronttartály munkavégzési tartománya 5 és 100 l/perc szórásmennyiség között alakul, 2,0 és 8,0 bar közötti üzemi nyomással.

A felszerelhető folyékony műtrágya készlet és az FT-P 1502 kombinációja 3 m és 9 m között minden munkaszélességnél rendelkezésre áll a Primera DMC géphez.

Bulb_hnien_Version1-kl-3_rechts

  • Minden egy kézből – FT-P 1502 és műtrágya kijuttatásához való felszerelés a Primera DMC géphez
  • További lehetőség a FT-P és az AMAZONE és SCHMOTZER gépek kombinációjára 
  • Az FT-P egész éves használata különböző gépekhez
  • Hatékony és környezetkímélő tápanyag-befecskendezés, közvetlenül a vetőmaghoz