Ráépített GreenDrill vetőgép

A köztes terményeknek közvetlenül a talajműveléssel együtt történő vetéséhez ajánlja az AMAZONE a GreenDrill ráépített vetőgépet. Kombinálható mind a Catros, CatrosXLés Certos rövidtárcsákkal, a Cenius mulcskultivátorral, a KG forgó lazítóval vagy a KE forgóboronával. A vetőmag elosztása ütközőtányér segítségével történik.

A GreenDrill vetőmagtartály 200 l, ill. 500 l űrtartalmú, és a lépcsők segítségével könnyen elérhető. A vetőmagtartály alatti adagolóterületen egy vetőtengely található, mely a vetőmag minőségétől és a kiszórási mennyiségtől függően normál vagy finom vetőkerekekkel van ellátva. A vetőtengely hajtása elektromosan történik, a ventilátor pedig elektromos vagy hidraulikus meghajtású.

Kényelmes kezelés
A gép vezérléséhez az 5.2 kezelőterminál áll rendelkezésre. Ezzel működtethető a vetőtengely és a ventilátor is. Továbbá rendelkezésre áll egy választómenü a leforgatási próba támogatására, valamint a haladási sebesség, a megművelt terület és a munkaórák kijelzéséhez. A vetőtengely fordulatszáma automatikusan igazodik a változó haladási sebességhez, amint ezt a kezelőterminált a traktor 7-pólusú sebességjeladó csatlakozóaljzatához csatlakoztatja.

Freisteller Aufbausämaschine GreenDrill

Az előnyök összesítve

  • Köztes termények és apró vetőmagvak vetése közvetlenül tarlóhántással vagy talajműveléssel
  • Különböző adagolóhengerek érhetők el Széles felületű bedolgozás az ütközőtányéron keresztül
  • Könnyen elérhető a lépcsőfokokon
  • Modern kezelő számítógép két felszereltségváltozattal

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.