Airstar rendszer: Megbízható adagolóhajtás – Egyszerű beállítás és kényelmes kalibrálás

System Airstar: Sicherer Dosierantrieb – Einfache Einstellung und bequemes Kalibrieren (1) _MG_6478_d1_151005

1. Elektromos adagolóhajtás: Az AD-P gép alapfelszereltségéhez tartozó, míg az Avant géphez opcionálisan kapható elektromos adagolóhajtás szabályozásáról az AmaTron 3, illetve egy tetszőleges ISOBUS terminál vagy az AmaDrill+ gondoskodik. A kalibrálás az elektromos hajtás segítségével kényelmes és teljesen automatikus. Az elektromos hajtás olyan további funkciókat kínál, mint pl. a vetőmag előadagolása a terület elején továbbá a vetőmagmennyiség növelése vagy csökkentése a munka során. Az AD-P esetében a sebesség megállapításához különböző jelforrások állnak rendelkezésre. A radarérzékelő, az impulzuskerék vagy a GPS-jel mellett a traktor sebességjelét is fel lehet használni. 

2. Gyorsürítés: A vetőmag kiürítése a vetőmagtartályból gyorsan és egyszerűen történik a gyorsürítő segítségével, amely jól hozzáférhetően van elhelyezve a vetőmagtartályon.

3. Visszamaradó mennyiségek leürítése: A visszamaradó mennyiségek leürítéséhez egy tolózár nyílik ki és a tartály tartalma kiürül a kalibráló edénybe.

4. Az adagolóhengerek könnyen cserélhetők: Az adagolóhengerek könnyen kicserélhetők a vetőmag-adagolóban. Így mindenfajta vetőmag és vetésmennyiség esetén, még nagy munkasebességek mellett is, biztosított a pontos és kíméletes, kifogástalan hosszanti eloszlású adagolás.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.