A keverőszerkezet - lágy és kímélő

A keverőszerkezet alapvető funkciója abból áll, hogy a műtrágya folyamot aktívan a kifolyónyíláshoz vezesse, hogy így egyenletes mennyiségű műtrágya kiszórása váljon lehetővé. A szűrőn átjutott műtrágya csomókat a garat alja közelében elhelyezett csillag alakú keverőszerkezet kis kiszórási mennyiségnél is hatékonyan széttöri. Ha a garatcsúcsba idegen test jut és emiatt a keverőszerkezet túlterhelődik, az érintett elektromos motor a az adott tolózárral kombinálva automatikusan irányt vált és magától megszünteti a zavart. A keverőszerkezet és a tolózár tökéletes együttműködése a fordulóknál és az ék alakú területek szórásánál mutatkozik meg. Amint egy adagolónyílás teljesen eldugul, a fölötte lévő keverőszerkezet automatikusan leáll. Ez által lehet az értékes műtrágyát kímélni úgy, hogy nem lesz feldarálva.


Az elektromos keverőszerkezet előnyei

  • két lassan forgó, 60 ford/perc fordulatszámú, műtrágyakímélő keverőszerkezet
  • automatikusan kikapcsolnak, mihelyt lezár az elzáró tolózár, akár egyik oldalon is, ill. egymástól függetlenül
  • automatikusan forgásirányt váltanak, ha egy idegen test blokkolja őket
  • A műtrágyafolyam aktív vezetése a kifolyónyíláshoz


„A keverőszerkezetet egy 12 voltos motor hajtja 60/perces fordulatszámmal. Ha a tolózár zárva van, leáll, és azonnal forgásirányt vált, ha idegen anyag blokkolja a keverőszerkezetet.”
(dlz agrarmagazin – ZA-TS 3200 Profis Hydro tartósteszt · 2017/02)


Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.