Automatikus szakaszkapcsolás GPS-Switch Section Controllal

Automatische Teilbreitenschaltung (1) Automatische_Teilbreitenschaltung

Még több precízió, még több teljesítmény!

A nagyon nagy munkaszélességre való tekintettel nagyon fontos a szóráskép kiigazítása. Hála az elektromos bevezetőrendszer beállításnak, a TS szórószerkezet pontosan ezekben az esetekben képes finoman reagálni. Az egyes külső szakaszok így nagyon jól vezérelhetők. A szórásszélességet bal- és jobboldali fordulatszám szabályozással a széltől a közép felé csökkenteni lehet, így akár nagy munkaszélességnél a hosszan és laposan kinyúló ék alakú területeken és kinyúló területeken is lehet optimálisan szórni. Ilyenkor szakaszolókapcsolásról beszélünk. Az egyszerűbb opcióval 8 szakaszt lehet kézzel (a kezelő terminálon keresztül) vezérelni. A terminál megfelelő Section Control Licenccel történő használatakor akár 128 szakasz szakaszolókapcsolásra válik lehetőség.


  1. Átfedési zónák
  2. 8 szakasz
  3. ZA-TS Tronic manuális bevezetőrendszerrel
  4. 16 szakasz
  5. ZA-TS Tronic elektromos bevezetőrendszerrel
  6. 32 szakasz
  7. ZA-TS Hydro *a terminál függvényében
  8. 64 szakasz
  9. 128 szakasz

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.