Alapgép | Vázkeret | Eszközök

Nagyfokú rugalmasság

Olyan időkben, amikor a műtrágyák ára folyamatosan emelkedik, a hatékony alapműtrágyázás kiemelkedően fontos. A talajműveléssel egybekötött lokális műtrágyázás egy olyan megoldás, amely a lehető legjobban biztosítja a növényeknek a számukra fontos tápanyagokat. A talajműveléssel egybekötött műtrágyázás mellett logisztikai érvek is szólnak a vetőgéppel történő műtrágyázással szemben, különösen, ha nagyobb mennyiségeket kell kijuttatni. Így elkerülhetők a vetéstechnológiai leállások, és a vetési időszakok hatékonyan kihasználhatók.

További nformáció + Kevesebb információ -

Nagy hatékonyság

Az XTender 4200 liter űrtartalmú, 50/50 arányban osztható, túlnyomásos tartályokkal áll rendelkezésre. Attól függően, hogy műtrágyát vagy vetőmagot kell kijuttatni, vagy a kettő kombinációja a feladat, az XTender választhatóan egy vagy két szállítópályával szerelhető fel. 2-400 kg/ha kijuttatási mennyiség lehetséges.

További nformáció + Kevesebb információ -

Kényelmes feltöltés

A tartályhoz az alapfelszereltséghez tartozó létra és a megfelelő rakodórámpa segítségével nagyon jól hozzá lehet férni. A tartály nagy nyílásának köszönhetően a feltöltés is igazán gyorsan és egyszerűen elvégezhető.

További nformáció + Kevesebb információ -

Kiváló minőségű kivitel

Tartályként az AMAZONE mélyhúzott alaptartályt használ. A mélyhúzó eljárással előállított tartály előnye, hogy nincsenek sarkai, élei és nincsenek rajta hegesztési varratok sem. Ez biztosítja a műtrágya és a vetőmag folyamatos és egyenletes csúszását. Az üres állapot érzékelők a tölcsér bal és jobb oldali garatcsúcsában ellenőrzik a töltöttségi szintet. A rendszer figyelmeztető jelzést ad a terminálon, amikor a műtrágya szintje eléri a minimális töltöttségi szintet.

További nformáció + Kevesebb információ -

Univerzálisan kombinálható

Az XTender a súlypont szempontjából ideálisan rögzíthető a traktorra a hárompontos felfüggesztéssel keresztül (3/4N kategória). A vontatott gépet szintén szabványos, alsó függesztőkaros vonószerkezettel lehet az XTender-hez kapcsolni. 3-as vagy 4N-es kategóriájú csatlakozás választható. 

További nformáció + Kevesebb információ -

Ciklonleválasztó

Az opcionálisan kapható, aktív porleválasztó csökkenti a porterhelést a szállítópályán, és kényelmesebbé teszi a használatot, különösen száraz körülmények között.

További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.