Ideen_fuer_unsere_Zukunft_Titelbild_a_IFOF_small_2000x1000px

Pontos kapcsolási pontok a vetőmag és a műtrágya esetében – MultiSwitch és MultiBoom

A Precea szemenkénti vetőgép a szántás utáni vetésnél és a mulcsvetésnél használva rendkívül precíz lehelyezésével, kiváló teljesítményével és kényelmes kezelhetőségével tűnik ki. Az első osztályú magadagolás és műtrágyázás meggyőző akár 15 km/h munkasebességek mellett is. A különböző vázkialakítások maximális rugalmasságot biztosítanak.

MultiBoom – Egyedi kapcsolási időpontok a vetőmag, a műtrágya és a mikrogranulátum számára

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

Különböző anyagok egyidejű kijuttatásakor két vagy három anyagot külön-külön adagolnak különböző adagolóegységeken keresztül, és külön pontokra juttatják ki. Mivel a műtrágyacsoroszlya mindig a vetőcsoroszlya előtt fut, a két adagolóegységnek a GPS-Switch pro segítségével időeltolódással kell váltania, hogy elkerüljék az átfedéseket vagy a hibahelyeket a fordulóban. A MultiBoom funkció az optimális be- és kikapcsolási idő érdekében egyes kijuttatott anyagokat időkésleltetéssel, automatikusan kapcsolja be és ki a fordulóban. Ha mikrogranulátum-szóró is használatban van, akkor ennek az időzítése is megfelelően szabályozható.

Schaltpunkte_Precea_web

A gyakorlati előnyök a következők:

  • Pontos kapcsolási idők a szántóföldön minden egyes kijuttatott anyag esetében – a szállítópályától és a termék jellemzőitől függetlenül
  • Az átfedések és hibahelyek elkerülése mind a műtrágya, mind a vetőmagok esetében
  • A növények egységesebb növekedése

Bulb_hnien_Version1

Maximális pontosság a fordulókban, minden közeg esetében

MultiSwitch – soronkénti kapcsolás vetőmaghoz és műtrágyához

Mais_Aufgang_nach_Precea6000_d0_kw_P6232206_d1_220225_web
Az AmaTron 4 a GPS-Switch szoftverlicenc segítségével lehetővé teszi a vetőmag és a műtrágya soronkénti kapcsolását is.

A túl- vagy alulvetés elkerülése érdekében nagyon fontos a pontos be- és kikapcsolás az olyan kritikus pontokon, mint a forduló. A precíz elhelyezést a Precea soronkénti kapcsolása biztosítja az AmaTron 4 kezelőterminál GPS-Switch szoftverlicencével együtt. Ez lehetővé teszi az egyes sorok vezérlését, és külön-külön ki- vagy bekapcsolását. Ez egyrészt vetőmag-megtakarítást jelent, mivel kevesebb az átfedés, másrészt elkerülhetők a hibahelyek, ahol a gyomok elterjedhetnek.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

Ha a műtrágyát a vetéssel egy időben kell kijuttatni, akkor a GPS-Switch segítségével a műtrágyát automatikusan be- és kikapcsolhatja az egyes sorokban. Ez optimalizálja a műtrágya felhasználását, és
egyenletes érést biztosít a fordulóban.

A gyakorlati előnyök a következők:

  • A műtrágya- és vetőmagköltségek csökkentése
  • A hozam optimalizálása a környezetvédelmi előírások figyelembevételével
  • A vezető tehermentesítése

Bulb_hnien_Version1

Vetőmag és műtrágya megtakarítása

Megtakarítási potenciál különböző munkaszélességekkel 

Einsparungen_Einzelreihenschaltung_Duenger_web


Precea Performance Tour - Vélemények a gyakorlatból

Az egész Európára kiterjedő Precea Performance Tour keretében az AMAZONE már több mint 30 gazdálkodót és bérvállalkozót kísért el az AMAZONE Precea szemenkénti vetőgéppel végzett munkájába.

A program során a Precea gép összesen 13 országban tudta demonstrálni sokoldalúságát.