2018.08.24.

Új AD-P 01 Special vetőgép

Médiacsomag letöltése
KX30001

Kombinálva az új KE 01 forgóboronával és az új KG/KX 01 forgó lazítóval az Amazone most egy új pneumatikus AD-P 01 Special ráépített vetőgépet kínál 3 méteres munkaszélességgel.

Az AD-P 01 Special felszereltsége választhatóan tartalmaz egy 850 literes vagy egy 1250 literes vetőmagtartályt, amely mindkét esetben opcionálisan 250 literes tartálymagasítóval bővíthető. Csoroszlyarendszerekként vagy a WS-csúszócsoroszlya vagy 12,5 cm vagy 15 cm sortávolságú RoTeC-Control-csoroszlya áll rendelkezésre. Az optimális vetőmag beágyazás érdekében választható egy ferde magtakaró pálca vagy egy magtakaró henger.

A nagy teljesítményű ventilátor és a vetőgép elektromos adagolóhajtása biztosítja a megbízható magmennyiséget. A csoroszlyanyomás vagy mechanikusan egy univerzális kezelőeszköz segítségével vagy hidraulikusan a traktorfülkéből állítható be. A gép vezérlése választhatóan az AMADRILL+ kezelő számítógéppel vagy egy ISOBUS-terminállal valósítható meg.

Az AD-P 01 Special új szegmenselosztófeje a sortávolságok alapján 2 x 5 ill. 2 x 6 művelőút-szegmensekre való váltást tesz lehetővé. A művelőút-kapcsolás közvetlenül a szegmenselosztófejen megy végbe és nagyon rugalmasan és egyszerűen igazítható a nyomszélességhez és az abroncsszélességhez. Az elektromos adagoláson keresztül a vetőmag mennyisége a művelőút váltáskor a lezárt sorok száma szerint csökkenthető.

Speciális felszereltségként a szegmenselosztófejhez kapható egy elektromos féloldalas kapcsolás, amely lehetővé teszi, aszimmetrikus művelőút-rendszerek esetén egy fél gépszélességgel a szántóföld szélén való kezdést. Ezenkívül lehetséges egy GPS-Switch és AutoPoint által automatizált féloldalas kapcsolás a lejtős fordulókon és ék-alakú területeken.
Talajművelő gép nagy kényelemmel
Az új KE 01 forgóborona és az új KX/KG 01 forgó lazító legfontosabb előnyeihez tartozik az univerzális kezelőeszközzel történő kényelmes gépbeállítás mellett, mindenekelőtt a gép párhuzamos vezetése a hengeren keresztül. Ezenkívül a simítósín csatlakozik az utánfutóhengerhez. A QuickLink-kapcsolóegység segítségével a mindenkori talajművelő gép néhány percen belül leválasztható a ráépített vetőgépről, így a talajművelőgép nagyon jól használható különállóan is.

A talaj visszatömörítéséhez az AD-P 01 Special is felszerelhető választhatóan a PW 600 fogazott tömörítőhengerrel, a KW 580 gumigyűrűs hengerrel, a KWM 600 mátrix-abroncsprofilos gumigyűrűs hengerrel vagy a TRW 500 és TRW 600 trapézgyűrűs hengerrel. Ezáltal minden talajtípushoz megfelelő henger áll rendelkezésre.

Összes

ZA-TS4200_NewHolland_d0_kw_DJI_0898
2021.03.15.

Sikeres műtrágyázás: Nagyobb hozam az AMAZONE szóráshatároló kalkulátorral

Az AMAZONE különböző műszaki megoldásokat és szolgáltatásokat kínál a műtrágyaszóró optimális beállításához. A precíz és szükséglet-orientált kijuttatás döntő szereppel bír a költségcsökkentés és a környezetkímélés érdekében. Az AMAZONE műtrágyaszórók a kimondottan a szántóföld határokon való kijuttatáshoz fel vannak szerelve az időközben már 10 000x bizonyító AutoTS tárcsába integrált szóráshatároló rendszerrel. A megcélzott többlet hozam az AutoTS-sel a hagyományos...

Precea4500-2C_MasseyFerguson_d0_kw_DJI_036_mit_Logo
2021.03.08.,

Kitűnően teljesített: A Precea 4500-2CC Super és PreTeC vetőegységek elnyerték a DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) ELISMERÉSÉT

A DLG 2021 februárjában tette közzé a Precea 4500-2CC Super szemenkénti vetőgépre és a PreTeC vetőegységre vonatkozó két vizsgálati jelentését. A Precea sorozat az Amazone nagysebességű szemenkénti vetőgépeinek legújabb generációja.

20210223_Tamas-Home
2021.03.03.

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!