2018.09.13.

A megfelelő gép kiválasztása egyszerű számítások alapján – az Amazone új teljesítménykalkulátorával!

Médiacsomag letöltése

A megfelelő gép kiválasztása egyszerű számítások alapján
– az Amazone új teljesítménykalkulátorával!

Milyen munkaszélességre, illetve tartálytérfogatra van szükség, hogy a munkákat a határidőig el tudjam végezni a földeken? Milyen hatékony a gépem órára, napra vagy a teljes szezonra lebontva?
Ahhoz, hogy mindezekre a kérdésekre választ adhasson, az Amazone kiegészítette online szolgáltatásait az új Amazone teljesítménykalkulátorral. A teljesítménykalkulátor kiegészítő segítséget nyújt a döntéshez, hogy Ön már a vásárlás előtt összehasonlíthassa, hogy az adott gép mennyire jó választás a gazdaság szerkezete szempontjából.

A teljesítménykalkulátorral a gazdálkodó a növényvédelem, a műtrágyázás, a talajművelés, a vetés vagy a szemenkénti vetés technikáján belül a legkülönbözőbb lehetőségeket próbálhatja ki, ami a gépeket vagy a megmunkálást illeti. A http://www.amazone.de/leistungsrechner linken közvetlenül is elérhető. Az Amazone weboldalán a teljesítménykalkulátor mindig az éppen megkeresett terméknek megfelelően van beállítva. Ezt követően Ön egy csúszka segítségével egyénileg állíthatja be a gazdaságra vonatkozó és munkagazdálkodási alapadatokat. Az eredmények praktikus módon közvetlenül jelennek meg. Ezenkívül az aktuális állapot mellett két új változat is szimulálható, így lehetőség van a legkülönbözőbb forgatókönyvek összehasonlítására és elemzésére.

A teljesítménykalkulátort tabletről és okostelefonról is tökéletesen lehet használni. Minden, a teljesítménykalkulátorral számított adat referenciaérték, amely a megfelelő gép kiválasztására szolgál.

Amazone_Leistungsrechner_20180913 (1)
Az új Amazone teljesítménykalkulátor.


A megfelelő gép kiválasztása egyszerű számítások alapján – az Amazone új teljesítménykalkulátorával!

Összes

Precea4500-2C_MasseyFerguson_d0_kw_DJI_036_mit_Logo
2021.03.08.,

Kitűnően teljesített: A Precea 4500-2CC Super és PreTeC vetőegységek elnyerték a DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) ELISMERÉSÉT

A DLG 2021 februárjában tette közzé a Precea 4500-2CC Super szemenkénti vetőgépre és a PreTeC vetőegységre vonatkozó két vizsgálati jelentését. A Precea sorozat az Amazone nagysebességű szemenkénti vetőgépeinek legújabb generációja.

20210223_Tamas-Home
2021.03.03.

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!