Részfelület-specifikus gyomirtás nagy pontosságú drónfelvételek alapján

AmaSelect_Spot_75cm_d1_190822
AmaSelect Spot mit DroneLink Teilflächenspezifische Unkrautbehandlung auf Basis von hochgenauen Drohnenaufnahmen

A növényvédő szerek alkalmazásának csökkentéséhez az AMAZONE az AmaSelect Spot fúvókakapcsolás révén részfelület-specifikus gyomirtást kínál nagy pontosságú drónfelvételek alapján. A DroneLink szoftverként eközben figyelembe veszi az AmaSelect rendszer különleges tulajdonságait is a precíz offline spot-alkalmazáshoz. A nagy felbontású térképek készítése a terepi gyomirtáshoz a holland DroneWerkers cég központi kompetenciája.

Első lépésben a kezelendő felület fölé berepül egy, a térképészethez megfelelő speciális RGB-kamerával felszerelt drón. A landolás után a fotókat geotag-gel (a pozíció kalibrálása) látják el. Ezt követően az egyes képeket egyetlen térképpé fűzik össze. A következő lépésben a térkép elemzése kerül elvégzése a DroneLink szoftverrel. Ennek során mesterséges intelligencia végzi el a kultúrnövények megkülönböztetését az egyes gyomoktól. Az egységes növényi állományokban akár teljes gyomfészkek is felismerhetők. A DroneLink szoftver figyelembe veszi az AmaSelect Spot specifikus tulajdonságait. A rendszer különleges előnye a 25 cm-es fúvókatávolság és az 50 cm-es szakaszolás. A speciális, mindössze 40°-os szórásszögű SpotFan 40-03 fúvókák használata révén kb. 50 cm-es távolságban a célterülettől abszolút pontosan elvégezhető a kis területű spot-alkalmazás 100%-os növényvédőszer-koncentrációval. A peremrészeken a hiányos adagolásból eredő rezisztenciagondok ezáltal kizárhatók. Gyomosodástól függően akár 80%-os növényvédőszer-megtakarítás is elérhető.

A megbízható alkalmazáshoz a megállapított kezelési spotok 1 m széles biztonsági zónával bővíthetők. Ezáltal minden feltétel mellett garantált a megbízható spot-kezelés.

A nagyon heterogén felületeken bármikor lehetőség van arra, hogy egy gombnyomással átkapcsoljon a szabványos fúvókákkal végzett felületi alkalmazásra.

A gyomosodás részletes rögzítésével és a spot alkalmazási térképeknek egy széria felépítésű AMAZONE növényvédelmi permetezőgéppel való biztonságos megvalósításával számos szakember számára közvetlenül érhető el a növényvédőszer-szükséglet drasztikus csökkentése.

Összes

ZA-TS4200_NewHolland_d0_kw_DJI_0898
2021.03.15.

Sikeres műtrágyázás: Nagyobb hozam az AMAZONE szóráshatároló kalkulátorral

Az AMAZONE különböző műszaki megoldásokat és szolgáltatásokat kínál a műtrágyaszóró optimális beállításához. A precíz és szükséglet-orientált kijuttatás döntő szereppel bír a költségcsökkentés és a környezetkímélés érdekében. Az AMAZONE műtrágyaszórók a kimondottan a szántóföld határokon való kijuttatáshoz fel vannak szerelve az időközben már 10 000x bizonyító AutoTS tárcsába integrált szóráshatároló rendszerrel. A megcélzott többlet hozam az AutoTS-sel a hagyományos...

Precea4500-2C_MasseyFerguson_d0_kw_DJI_036_mit_Logo
2021.03.08.,

Kitűnően teljesített: A Precea 4500-2CC Super és PreTeC vetőegységek elnyerték a DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) ELISMERÉSÉT

A DLG 2021 februárjában tette közzé a Precea 4500-2CC Super szemenkénti vetőgépre és a PreTeC vetőegységre vonatkozó két vizsgálati jelentését. A Precea sorozat az Amazone nagysebességű szemenkénti vetőgépeinek legújabb generációja.

20210223_Tamas-Home
2021.03.03.

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!