2019.04.01., Hasbergen-Gaste

Az Amazone-t külgazdasági díjjal jutalmazták

Médiacsomag letöltése


Az Amazonen-Werke vállalatot a hannoveri vásáron az alsó-szász gazdasági miniszter, Dr. Bernd Althusmann kitüntette a 2019-es külgazdasági díjjal. Az alsó-szász külgazdasági díjat már tizedik alkalommal ítélték oda. A zsűri a sokéves export hagyománnyal és tartósan sikeres exporttal indokolta, hogy idén a nagyvállalat kategóriában az Amazone kapta az első díjat: „A vállalat már több mint 100 éves exportra tekint vissza, és világszerte 70 országban képviselteti magát. Az Amazone az exportügyletek révén az utóbbi három évben 75 új munkahelyet teremtett Alsó-Szászországban. Ezenfelül a vállalat kötelezettséget vállal elsősorban az éghajlatvédelemért, és kutatási projekteket is támogat.”

Althusmann miniszter a vásáron a díjátadásnál kiemelte a díjazott különleges teljesítményét: „Világszerte növekednek a kereskedelmi akadályok, és ezáltal kiegészítő kihívásokkal néz szembe az export ágazat. Ennek ellenére az alsó-szász vállalat tavaly is igen jó export eredményeket ért el. Ez a teljesítmény és érvényesülési képesség mély benyomást kelt bennem. Ezáltal az exportáló vállalatok fontos impulzusokat adnak a szövetségi tartományunk konjunkturális fejlődéséhez.”

A díj az Amazone munkatársainak munkáját jutalmazza
„Nagyon örülünk, hogy kitüntettek minket az alsó-szász külgazdasági díjjal“, hangzik az Amazone ügyvezetés állásfoglalása. „A díj a kiválóan képzett és motivált munkatársaink napi munkáját jutalmazza, akik a hosszú távra tervezett vállalati stratégia alapján arról gondoskodnak, hogy sikeresek legyünk az egyre erősödő nemzetközi versenyben.”

A külgazdasági díj háttere:
Az alsó-szász külgazdasági díjat idén már tizedik alkalommal ítélték oda. Két kategóriában írják ki, „kis- és középvállalkozások (KKV), valamint „nagyvállalatok”.

A kiválasztási kritériumok többek között az export arány mértéke, a közvetlenül az exporttól függő és ehhez újonnan teremtett munkahelyek Alsó-Szászországban, az innovációs képesség, a termékek és eljárásmódok fenntarthatósága, valamint az export stratégia a mindenkori országokban.

A külgazdasági díj zsűri tagjai Dr. Berend Lindner gazdasági államtitkár elnökségével a Niedersachsen Metall, az NBank, a NORD/LB, az IHK Hannover és az IHK Oldenburg, az Unternehmerverbände Niedersachsen (Alsó-Szászországi Vállalkozói Szövetség), az Alsó-Szászországi Kisipari Kamara tartományi képviselete és a Deutsche Messe AG.

190403_Amazone_Aussenwirtschaftspreis
Jobbról balra: Dimitri Gujo (export vezető, Oroszország), Andreas Hemeyer (az ügyvezetés tagja) és Christian Gall (export vezető) örül, hogy Dr. Bernd Althusmann alsó-szász gazdasági miniszter átadja a díjat.


contact-person
Carsten Wochnik

Marketing
Tel: +49 123 456789
Mobil: +49 321 987654
Email: carsten.wochnik@amazon.de

Összes

Amazone_Pantera 4503_Profihopper 1250_Precea 4500-2CC Super
2021.04.22., Hasbergen-Gaste

Az AMAZONE csoport dinamikus növekedése tovább folytatódik

Az Amazone csoport a 2020-as üzleti évben átlépte az 500 millió eurós forgalmi határt. A mezőgazdasági és kommunáltechnikai gyártó világszerte 15%-os növekedést ért el az előző évhez viszonyítva.A teljes 2020-as forgalmat a családi vállalkozás 537 millió euróra (a 2019-es előző évben: 467 millió €). Ezzel az Amazone a legmagasabb bevételt érte el a cég 138 éves történelme során. A koronajárvány miatti korlátozások ellenére képes volt észrevehető forgalmi többletet...

ZA-TS4200_NewHolland_d0_kw_DJI_0898
2021.03.15.

Sikeres műtrágyázás: Nagyobb hozam az AMAZONE szóráshatároló kalkulátorral

Az AMAZONE különböző műszaki megoldásokat és szolgáltatásokat kínál a műtrágyaszóró optimális beállításához. A precíz és szükséglet-orientált kijuttatás döntő szereppel bír a költségcsökkentés és a környezetkímélés érdekében. Az AMAZONE műtrágyaszórók a kimondottan a szántóföld határokon való kijuttatáshoz fel vannak szerelve az időközben már 10 000x bizonyító AutoTS tárcsába integrált szóráshatároló rendszerrel. A megcélzott többlet hozam az AutoTS-sel a hagyományos...

Precea4500-2C_MasseyFerguson_d0_kw_DJI_036_mit_Logo
2021.03.08.,

Kitűnően teljesített: A Precea 4500-2CC Super és PreTeC vetőegységek elnyerték a DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) ELISMERÉSÉT

A DLG 2021 februárjában tette közzé a Precea 4500-2CC Super szemenkénti vetőgépre és a PreTeC vetőegységre vonatkozó két vizsgálati jelentését. A Precea sorozat az Amazone nagysebességű szemenkénti vetőgépeinek legújabb generációja.

20210223_Tamas-Home
2021.03.03.

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!