2017.12.04.

Az Amazone továbbra is előkelő helyen a DLG-imázs-barométeren

Az agrárgazdság vállalatainak a közelmúltban nyilvánosságra hozott imázsértékelése során az Amazone ismét nagyon jól teljesített. 49 ponttal a vállalat a mezőgéptechnika szegmensben 49 pontot ért el, ezzel a legjobb a közepes munkagépgyártók között. Az 1-3 helyet a Fendt (58 ponttal), a Claas (56 ponttal) és a John Deere (52 ponttal) érték el.

A 21 éve rendszeresen közölt imázs-barométerrel a Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) ebben az évben is azt vizsgálta, hogy milyen az imázsa és az ismertségi foka a legfontosabb mezőgazdasági márkáknak Németországban. Ehhez több mint 700 gazdát kérdeztek meg telefonon 2017 augusztusában és szeptemberében. A kikérdezésekből számolt márkaindex magába foglalja a négy részterületet: tudás, lojalitás, megjelenés és imázs, melyek egyenlő mértékben kerültek be a vállalatok össz-értékelésébe.

Az Amazone ügyvezetői, Christian Dreyer és Dr. Justus Dreyer az eredményt nem csak sikerként értékelik hanem ösztönzésként is: „Nagyon örülünk, de nem ülünk a babérjainkon. Továbra is azon dolgozunk, hogy termékeinket, szervizszolgáltatásainkat és a szaktanácsadást tovább javítsuk. Ehhez vevőinkkel kialakított partneri együttműködésünket intenzíven kell tovább ápolnunk ahhoz, hogy kéréseikre és követelményeikre konzekvensen és idejében reagálni tudjunk”.

Összes

Precea4500-2C_MasseyFerguson_d0_kw_DJI_036_mit_Logo
2021.03.08.,

Kitűnően teljesített: A Precea 4500-2CC Super és PreTeC vetőegységek elnyerték a DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) ELISMERÉSÉT

A DLG 2021 februárjában tette közzé a Precea 4500-2CC Super szemenkénti vetőgépre és a PreTeC vetőegységre vonatkozó két vizsgálati jelentését. A Precea sorozat az Amazone nagysebességű szemenkénti vetőgépeinek legújabb generációja.

20210223_Tamas-Home
2021.03.03.

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!