2018.05.17.

CombiDisc függesztet kompakt tárcsás borona magágykészítés céljára

Médiacsomag letöltése

A Cataya mechanikus ráépített vetőgéppel és a Centaya pneumatikus ráépített vetőgéppel történő kombinációhoz az Amazone most az új, 3 m munkaszélességű, függesztett CombiDisc kompakt tárcsás boronát kínálja. A 24, egyenként 410 mm átmérőjű, fogazott tárcsával ellátott CombiDisc ideális a 3 és 8 cm közötti munkamélységű magágyak előkészítésére. A kis tárcsaátmérő révén nagy tárcsafordulatszám érhető el, ami igen jó rögtörést garantál. A talaj kontúrjához illesztés és a kőbiztosítás a jól bevált, karbantartást nem igénylő gumituskókkal történik. Emellett a CombiDisc karbantartást nem igénylő csúszógyűrűs tömítésű tárcsacsapágyazással és élethosszig tartó kenéssel is el van látva. Az új 01-es generációjú forgóboronákhoz és a forgó lazítókhoz hasonlóan a CombiDisc is nagyon egyszerűen, gyorsan és szerszámok nélkül összekapcsolható a QuickLink gyorscsatoló rendszeren keresztül a mindenkori ráépített vetőgéppel. A QuickLink gyorscsatoló rendszernek köszönhetően a CombiDisc néhány kézmozdulattal le is választható a ráépített vetőgépről, úgyhogy a CombiDisc önmagában is használható magágykészítéshez. Az alkalmazott ráépített vetőgép a 01-es új generációjú forgóboronán és a forgó lazítón egyaránt használható, úgyhogy egy és ugyanazon ráépített vetőgéppel egyidejűleg különböző vetéskombinációk valósíthatók meg.

Alapkivitelben a CombiDisc boronát mechanikus mélységbeállítással szállítjuk. A munkamélység egyszerűen a távtartó elemek átfordításával változtatható meg központilag, a bal oldalon. Különösen kényelmesen felszerelhető a CombiDisc a hidraulikus mélységbeállítóval és a jól leolvasható skálával, amelynek segítségével fokozatmentesen beállítható a ráépített kompakt tárcsás borona a vezetőfülkéből. Az egyenletes munkaeredmény eléréséhez a nyomsávokban és a széleken a tárcsakarok ezeken a területeken 30 mm-rel elállíthatók. Emellett egy beállítható oldallemez gondoskodik a bakhátak nélküli csatlakozásról. Tömörítő hengerként a PW 600 fogazott tömörítőhenger, a KW 580 gumigyűrűs henger, a mátrix-abroncsprofilú KWM 600 gumigyűrűs henger, valamint a TRW 500 és a TRW 600 trapézgyűrűs hengerek közül lehet választani. A nagy választéknak köszönhetően minden talajfajtához ki lehet választani a megfelelőt. A moduláris építőszekrényes rendszernek köszönhetően ugyanaz a henger a KE/KX/KG 3001 aktív talajművelés további gépeihez is használható. A tömörítésre érzékeny talajokhoz opcionális traktornyom-lazítók is kaphatók, amelyek a tárcsasor munkamélységétől függetlenül beállíthatók. A CombiDisc elsősorban könnyűtől a közepesig terjedő talajokon mutatja meg az erejét. A könnyű vontathatóságának köszönhetően akár 15 km/óra munkasebességek is elérhetők, ami még ütősebbé teszi a vetőgép-kombinációt.

A 2018. 05. 24-én megnyíló Amatechnica kiállításon először mutatkozik be a CombiDisc a nyilvánosság előtt.

CombiDiscSeite

CombiDisc függesztet kompakt tárcsás borona magágykészítés céljára

Összes

Precea4500-2C_MasseyFerguson_d0_kw_DJI_036_mit_Logo
2021.03.08.,

Kitűnően teljesített: A Precea 4500-2CC Super és PreTeC vetőegységek elnyerték a DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) ELISMERÉSÉT

A DLG 2021 februárjában tette közzé a Precea 4500-2CC Super szemenkénti vetőgépre és a PreTeC vetőegységre vonatkozó két vizsgálati jelentését. A Precea sorozat az Amazone nagysebességű szemenkénti vetőgépeinek legújabb generációja.

20210223_Tamas-Home
2021.03.03.

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!