2019.09.17., Hasbergen-Gaste

Double Shoot eljárás Cirrus-CC-vel

Médiacsomag letöltése
Amazone_Anhängesäkombination Cirrus 6003-2CC
Az új Cirrus-CC kiegészítő adagoló rendszer koncepcióval rendelkezik két különböző vetőmag kiszórásához.

Az új kijuttató rendszer a modern növénytermesztéshez

Mostantól a Cirrus vontatott kombinált vetőgép gyártási sorozatban 4 m és 6 m közötti munkaszélességben a Cirrus-CC géppel új terméktípusok érhetők el két különböző anyag vetéséhez. A Cirrus-CC gépen két elektromos adagolós 4000 literes nyomótartály található. A Cirrus-C típussal elérhető Single Shoot művelés kiegészítéseként az új Cirrus-CC egy második adagolóval, továbbá az abroncsos tömörítő előtt elhelyezett kiegészítő FerTeC egytárcsás csoroszlyával van szerelve. Ezzel a megoldással két anyag különböző módon adagolható és juttatható ki.


A következő kombinációk lehetségesek Cirrus-CC géppel:

  • Vetőmag vetése RoTeC pro csoroszlyával vagy TwinTeC+ csoroszlyával
  • Vetőmag és műtrágya/második vetőmag vetése ugyanabban a vetőbarázdában Single-Shoot eljárással
  • Vetőmag és műtrágya/második vetőmag vetése két különböző vetéssorban Double-Shoot eljárással
  • A Single Shoot eljárás és Double Shoot eljárás kombinációja


Amazone_FerTeC-Einscheibenschar_Cirrus-CC
A FerTeC tárcsás csoroszlyák az abroncsos tömörítő előtt és a vetőcsoroszlyák sorai között vannak elhelyezve.
Ezekkel a különböző kombinációkkal a felhasználónak számos lehetősége van a mezőgazdasági használatban. Az elválasztott kijuttatási sorokkal például jelentősen nagyobb mennyiségű műtrágyát lehet a vetés mellé juttatni. Ez a módszer pont az olyan régiókban játszik világszerte egyre nagyobb szerepet, ahol rövid a tenyészidő, a tenyészidő alatt és a tavaszi vetés idején nagyobb a vízhiány.

De a műtrágya kijuttatás kombinációs lehetőségei is érdekes lehetőség a Single Shoot és Double Shoot eljárásban. Így kisebb mennyiségű műtrágya közvetlenül a Single Shoot eljárással a maghoz helyezhető, amely a fiatal növények fejlődését jelentősen segíti. A marási sérülések elkerülése érdekében a maradék a FerTeC csoroszlyával a vetéssorok mellé és alá kerül a Double Shoot eljárással. Továbbá a FerTeC csoroszlyával a keverékvetés is jelentősen egyszerűbben megpldható. Az apró vetőmagok vetésnél ezzel a technikával jól különválaszthatók a nagy vetőmagoktól, és a fényben csírázók a sötétben csírázóktól elkülönítve hatékonyan a talajba helyezhetők különböző vetési mélységekben. A Cirrus-CC géppel a takarmánykeverékek, keverékvetések és talajfedések a gyomokkal és az erózióval szembeni hatékony védelemhez hatékonyan megoldhatók. Szükség esetén a felszerelt GreenDrill 500 géppel még egy harmadik növénykultúra is adagolható és kijuttatható.

A két adagolóval rendelkező kétkamrás tartály kezelése a Cirrus-CC esetén nagyon egyszerűen meg van oldva. Így a két adagoló kalibrálása a gépen található opcionális TwinTerminal 3.0 segítségével nagyon egyszerűen lehetséges. A két adagoló állandó fel- és leszállás nélkül egymás mellett közvetlenül a gépen kalibrálható. A két adagoló kiszórási mennyisége is nagyon áttekinthetően van ábrázolva az ISOBUS terminálon. A két adagoló vetőmagmennyiségének módosítása a vezető számára munka közben gond nélkül a traktor vezetőüléséből elvégezhető.

Így a Cirrus-CC gépet a felhasználó nagyon rugalmasan tudja használni a legnagyobb kényelemmel.

Összes

Amazone_Pantera 4503_Profihopper 1250_Precea 4500-2CC Super
2021.04.22., Hasbergen-Gaste

Az AMAZONE csoport dinamikus növekedése tovább folytatódik

Az Amazone csoport a 2020-as üzleti évben átlépte az 500 millió eurós forgalmi határt. A mezőgazdasági és kommunáltechnikai gyártó világszerte 15%-os növekedést ért el az előző évhez viszonyítva.A teljes 2020-as forgalmat a családi vállalkozás 537 millió euróra (a 2019-es előző évben: 467 millió €). Ezzel az Amazone a legmagasabb bevételt érte el a cég 138 éves történelme során. A koronajárvány miatti korlátozások ellenére képes volt észrevehető forgalmi többletet...

ZA-TS4200_NewHolland_d0_kw_DJI_0898
2021.03.15.

Sikeres műtrágyázás: Nagyobb hozam az AMAZONE szóráshatároló kalkulátorral

Az AMAZONE különböző műszaki megoldásokat és szolgáltatásokat kínál a műtrágyaszóró optimális beállításához. A precíz és szükséglet-orientált kijuttatás döntő szereppel bír a költségcsökkentés és a környezetkímélés érdekében. Az AMAZONE műtrágyaszórók a kimondottan a szántóföld határokon való kijuttatáshoz fel vannak szerelve az időközben már 10 000x bizonyító AutoTS tárcsába integrált szóráshatároló rendszerrel. A megcélzott többlet hozam az AutoTS-sel a hagyományos...

Precea4500-2C_MasseyFerguson_d0_kw_DJI_036_mit_Logo
2021.03.08.,

Kitűnően teljesített: A Precea 4500-2CC Super és PreTeC vetőegységek elnyerték a DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) ELISMERÉSÉT

A DLG 2021 februárjában tette közzé a Precea 4500-2CC Super szemenkénti vetőgépre és a PreTeC vetőegységre vonatkozó két vizsgálati jelentését. A Precea sorozat az Amazone nagysebességű szemenkénti vetőgépeinek legújabb generációja.

20210223_Tamas-Home
2021.03.03.

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!