2018.07.12.

Sikeres Amatechnica 2018 kiállítás erős bel- és külföldi szakmai látogatottsággal

Médiacsomag letöltése

A „GO for Innovation” mottó égisze alatt az „Amatechnica 2018” szakkiállítás 2018. május 24-én sikeresen bemutatkozott mintegy 6000 bel- és külföldi mezőgazdasági termelő, bérvállalkozó és értékesítő partner előtt. A gépek munka közben, illetve a kiállítóterületen történő bemutatását, a „Landwirtschaft (Mezőgazdaság) 4.0” témával kapcsolatos prezentációkat, a programokat kísérő gépkiállítást, az üzemlátogatásokat, a különböző márkájú, mintegy 100 vontatót felvonultató veterán járműbemutatót, valamint az első, használt gépeket bemutató online árverést magában foglaló koncepció teljes egészében megfelelt a 29 országból érkezett szakértők elképzeléseinek. A közönség a gyakorlati bemutatók közben körülállta a gépeket, és a látogatók a kiállítás napját kiadós „After-Field”-partival egészítették ki a közvetlenül a Hasbergen-Gaste-i Amazone üzemi terület mellett lévő sátorban.

Agritechnica-újdonságok használat közben
A látogatók érdeklődésének középpontjában elsősorban az a számtalan újdonság állt, melyeket az Amazone novemberben az Agritechnica 2017 kiállításon mutatott be. Az Amatechnica kiállításon a szakemberek a talajművelési és vetéstechnikát a gyakorlati alkalmazás közben, a szántóföldön vehették szemügyre. Ezen kívül rengeteg más gépet is bemutattak és magyarázatokkal láttak el a kiállítóterületen. A kommunális gépek programját különleges kiállítás keretében mutatták be.

Új, függesztett CombiDisc kompakt tárcsás borona használat közben
Elsőként került bemutatásra használat közben az új, 3 méter munkaszélességű, függesztett CombiDisc kompakt tárcsás borona. A gép különösen a könnyű és közepes talajokon való magágykészítés során hozza a formáját, így optimálisan használható a Cataya mechanikus ráépített vetőgép és a Centaya pneumatikus ráépített vetőgép kombinációjához.

Digitális Amatechnica-újdonság: Új AmaTron 4 ISOBUS terminál
Az Amatechnica szakkiállítás második nagy újdonsága az AmaTron 4, az Amazone teljesen saját fejlesztésű, táblagép stílusú ISOBUS terminálja. Az AmaTron negyedik generációja a 8 hüvelykes, színes multi-touch képernyő révén kényelmes munkavégzést tesz lehetővé még a bonyolult gépek és gépkombinációk használata esetén is. Amint kezével közelít a kezelőfelülethez, ezt a közelítés-érzékelő felismeri és a 12 gombot megjeleníti.

Online használt gép-aukció az egész sátorban
Premierként, a kiállítás különleges fénypontjaként az Amazone délután felkínálta a lehetőséget, hogy a látogatók online árverésen vehessenek részt, hogy viszonylag új, használt Amazone-gépekre licitáljanak a Ritchie Bros. Auctioneers árverező cég profi szakemberei segítségével. Az árverést hatalmas érdeklődés kísérte az Amatechnica látogatói részéről, a rendezvénynek helyt adó sátor teljesen megtelt.

A Mezőgazdaság 4.0 újdonságai
Rengeteg látogató végighallgatta a Mezőgazdaság 4.0 prezentációit is. Ehhez külön erre az alkalomra berendeztek egy „Precíziós gazdálkodás információs központot”. Az Amazone és különböző partnercégei számtalan precíziós gazdálkodással kapcsolatos ajánlatot ismertettek. A látogatók itt megismerkedhettek az aktuális helyzettel, hogy a nagyobb precizitás, valamint az innovatív technikák és eljárások alkalmazása révén hogyan érhetnek el nagyobb hozamot, ugyanakkor hogyan csökkenthetik az üzemi eszközökkel kapcsolatos költségeket, valamint hogy tehetnek eleget a fenntartható gazdálkodás követelményeinek.

Smart Service 4.0 – A virtuális szerviz segítségével megtakaríthatja a technikusok helyszínre való odautazását
Még számtalan technika-rajongó számára is új és izgalmas volt a Smart Service 4.0 rendszerrel kapcsolatos bemutató. Az Amazone ez alatt virtuális szemüvegek alkalmazását érti, melyek a gép előtti látótérnek élő közvetítését


teszik lehetővé az Amazone-üzemben dolgozó technikusok számára. A Gaste-ben dolgozó technikus pontosan ugyanazt látja, amit a gazda ugyanabban a pillanatban Dél-Németországban vagy Ausztráliában. Így ő távdiagnosztika segítségével gyorsan segíthet és nem kell személyesen odamennie a géphez.

Ceus
Az Amatechnica kiállításon mintegy 6000 látogató tekintette meg az Amazone talajművelési és vetéstechnikát a gyakorlati alkalmazás közben, a mezőn.


Sikeres Amatechnica 2018 kiállítás erős bel- és külföldi szakmai látogatottsággal

Összes

Amazone_Pantera 4503_Profihopper 1250_Precea 4500-2CC Super
2021.04.22., Hasbergen-Gaste

Az AMAZONE csoport dinamikus növekedése tovább folytatódik

Az Amazone csoport a 2020-as üzleti évben átlépte az 500 millió eurós forgalmi határt. A mezőgazdasági és kommunáltechnikai gyártó világszerte 15%-os növekedést ért el az előző évhez viszonyítva.A teljes 2020-as forgalmat a családi vállalkozás 537 millió euróra (a 2019-es előző évben: 467 millió €). Ezzel az Amazone a legmagasabb bevételt érte el a cég 138 éves történelme során. A koronajárvány miatti korlátozások ellenére képes volt észrevehető forgalmi többletet...

ZA-TS4200_NewHolland_d0_kw_DJI_0898
2021.03.15.

Sikeres műtrágyázás: Nagyobb hozam az AMAZONE szóráshatároló kalkulátorral

Az AMAZONE különböző műszaki megoldásokat és szolgáltatásokat kínál a műtrágyaszóró optimális beállításához. A precíz és szükséglet-orientált kijuttatás döntő szereppel bír a költségcsökkentés és a környezetkímélés érdekében. Az AMAZONE műtrágyaszórók a kimondottan a szántóföld határokon való kijuttatáshoz fel vannak szerelve az időközben már 10 000x bizonyító AutoTS tárcsába integrált szóráshatároló rendszerrel. A megcélzott többlet hozam az AutoTS-sel a hagyományos...

Precea4500-2C_MasseyFerguson_d0_kw_DJI_036_mit_Logo
2021.03.08.,

Kitűnően teljesített: A Precea 4500-2CC Super és PreTeC vetőegységek elnyerték a DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) ELISMERÉSÉT

A DLG 2021 februárjában tette közzé a Precea 4500-2CC Super szemenkénti vetőgépre és a PreTeC vetőegységre vonatkozó két vizsgálati jelentését. A Precea sorozat az Amazone nagysebességű szemenkénti vetőgépeinek legújabb generációja.

20210223_Tamas-Home
2021.03.03.

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!