2018.11.12., Hasbergen-Gaste

ZA-M Easy: Kiszórás gombnyomásra, egyszerűen és pontosan

Médiacsomag letöltése

ZA-M Easy: Kiszórás gombnyomásra, egyszerűen és pontosan

A bevált ZA-M sorozatú kéttárcsás műtrágyaszórókhoz az Amazone kifejlesztette a traktorról könnyen kezelhető, egyszerűen használható easySet vezérlő számítógépet. Ezzel a számítógéppel a ZA-M adagoló súberei elektromosan vezérelhetők. Ezáltal a fordulókban mindkét adagoló súber gombnyomásra zárható ill. nyitható. Ék alakú területeken a vezetőnek lehetősége van a jobb és bal oldali súber egymástól függetlenül történő működtetésére. Az EasySet készüléken található LED-ek jelzik, hogy a súber nyitva vagy zárva van-e. A vezérlő számítógépen ezen kívül a kiszórási mennyiség gombnyomásra dinamikusan az egyes oldalakhoz igazítható. A súber oldalankénti nyitása ezt követően megjelenik a kijelzőn. Ennek révén a műtrágya mennyisége menet közben rendkívül egyszerűen a körülményekhez igazítható.

A ZA-M Easy egyszerűen felszerelhető a traktorra, mivel a súber működtetéséhez nincs szükség hidraulikára, ezáltal pedig hidraulikatömlőt sem kell csatlakoztatni, mindössze egy kábelre van szükség. Ha ezen kívül szóráshatároló Limitert is használni szeretne, akkor egy kettős működésű hidraulika csatlakozónak is rendelkezésre kell állnia. Ebben az esetben a limiter pozícióját az EasySet készüléken található LED jelzi. A ZA-M Easy a tökéletes belépő a szórás gombnyomással történő egyszerű vezérléséhez.

A ZA-M sorozatú műtrágyaszórók három, 1000 l, 1200 l ill. 1500 l kapacitású alapmodellből állnak, melyek a megfelelő magasítóval akár 3000 literesre is bővíthetők. A műtrágya rendkívül egyenletes, kíméletes kiszórásáról a lassan mozgó keverőszerkezet gondoskodik. A 10 m és 36 m közötti lehetséges munkaszélességnek köszönhetően a ZA-M Easy rendkívül rugalmasan használható. Ezért ez a kéttárcsás műtrágyaszóró ideális gép számos mezőgazdasági üzemben, melyek a műtrágya szórása során nagy jelentőséget tulajdonítanak az egyszerű használhatóságnak és a megbízhatóságnak.

EasySet ZA-M
ZA-M Easy


Összes

ZA-TS4200_NewHolland_d0_kw_DJI_0898
2021.03.15.

Sikeres műtrágyázás: Nagyobb hozam az AMAZONE szóráshatároló kalkulátorral

Az AMAZONE különböző műszaki megoldásokat és szolgáltatásokat kínál a műtrágyaszóró optimális beállításához. A precíz és szükséglet-orientált kijuttatás döntő szereppel bír a költségcsökkentés és a környezetkímélés érdekében. Az AMAZONE műtrágyaszórók a kimondottan a szántóföld határokon való kijuttatáshoz fel vannak szerelve az időközben már 10 000x bizonyító AutoTS tárcsába integrált szóráshatároló rendszerrel. A megcélzott többlet hozam az AutoTS-sel a hagyományos...

Precea4500-2C_MasseyFerguson_d0_kw_DJI_036_mit_Logo
2021.03.08.,

Kitűnően teljesített: A Precea 4500-2CC Super és PreTeC vetőegységek elnyerték a DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) ELISMERÉSÉT

A DLG 2021 februárjában tette közzé a Precea 4500-2CC Super szemenkénti vetőgépre és a PreTeC vetőegységre vonatkozó két vizsgálati jelentését. A Precea sorozat az Amazone nagysebességű szemenkénti vetőgépeinek legújabb generációja.

20210223_Tamas-Home
2021.03.03.

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!