2020.01.23., Hasbergen-Gaste

ZA-V az EasySet 2-vel

Médiacsomag letöltése

A megoldás a nagyobb pontosságért és kezelési kényelemért
A ZA-V sorozatú műtrágyaszórókhoz az AMAZONE most a belépő osztályban is kínálja az EasySet 2 terminált, mely alternatívát kínál a hidraulikus súber működtetés helyett. Az EasySet 2 gombnyomással teszi lehetővé az elektromos súber működtetést. Így nincs szükség hidraulikus csatlakozókra a súber működtetéshez, és csak egy 12 V áramcsatlakozó szükséges a kezelői számítógéphez.

Az EasySet 2 menüvezetés nélkül érhető el. Ez azt jelenti, hogy minden gomb saját funkcióval rendelkezik, és nagyon egyszerűen kezelhető. Az adagolósúberek így kétoldalasan vagy egyoldalasan elektromosan nyithatók és zárhatók. A kívánt kiszórási mennyiség a terminálban adható meg, és a szórási folyamat során egyes vagy tízes lépésekben módosítható. Így nincs szükség a traktorra való felmászásra és a kézi beállításra a gép hátoldalán levő beállítóskálán.

Az új EasySet 2 egy sebességjellel kombinálva képes a váltakozó munkasebességek mellett hozzáigazítani a súber pozícióját. Ennek során a kifolyónyílás mérete automatikusan a haladási sebességhez igazodik, így a kiszórási mennyiség mindig állandó marad.

Ha a határszóráshoz a Limiter V+ elektromos szóráshatárolót használják, akkor az gombnyomással aktiválható. A plusz és a mínusz gombok segítségével a Limiter V+ magassága állítható, és ezáltal különböző mértékben befolyásolható a műtrágya szórási távolsága. Ilyen módon nagyon kényelmesen válthat a vezető a traktor vezetőüléséből a perem-, határ- és árokszórásos határszórási eljárások között vagy a munka során bármikor optimalizálhatja a vezetőfülkéből a mindenkori beállítást.

Egy további különlegességnek számít az integrált hektárszámláló, melynek segítségével a felhasználó mindig áttekintéssel bírhat a gép teljesítményéről.

ZA-V-1400-Easy
ZA-V Easy: Nem csak a neve az!


EasySet_2
Az új EasySet 2 kezelőszámítógép egyszerű menüvezetéssel


Összes

ZA-TS4200_NewHolland_d0_kw_DJI_0898
2021.03.15.

Sikeres műtrágyázás: Nagyobb hozam az AMAZONE szóráshatároló kalkulátorral

Az AMAZONE különböző műszaki megoldásokat és szolgáltatásokat kínál a műtrágyaszóró optimális beállításához. A precíz és szükséglet-orientált kijuttatás döntő szereppel bír a költségcsökkentés és a környezetkímélés érdekében. Az AMAZONE műtrágyaszórók a kimondottan a szántóföld határokon való kijuttatáshoz fel vannak szerelve az időközben már 10 000x bizonyító AutoTS tárcsába integrált szóráshatároló rendszerrel. A megcélzott többlet hozam az AutoTS-sel a hagyományos...

Precea4500-2C_MasseyFerguson_d0_kw_DJI_036_mit_Logo
2021.03.08.,

Kitűnően teljesített: A Precea 4500-2CC Super és PreTeC vetőegységek elnyerték a DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) ELISMERÉSÉT

A DLG 2021 februárjában tette közzé a Precea 4500-2CC Super szemenkénti vetőgépre és a PreTeC vetőegységre vonatkozó két vizsgálati jelentését. A Precea sorozat az Amazone nagysebességű szemenkénti vetőgépeinek legújabb generációja.

20210223_Tamas-Home
2021.03.03.

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!

Az Amazonen-Werke Kft. nevében tisztelettel köszöntöm Önt az AMAZONE új internetes honlapján!