1883-ban alapítva, azóta családi tulajdonban.

Gyártó telephelyek:

Értékesítési telephelyek Nagy-Britanniában, Franciaországban, Kanadában, Ukrajnában, Magyarországon, Kínában, Oroszországban, Romániában és Kazahsztánban.

Az AMAZONE csoport munkatársai: kb. 2.500
exporthányad: a forgalom kb. 80%-a több mint 70 országba

Az AMAZONEN-WERKE a műtrágyaszórók, vetőgépek, aktív (forgó lazítók és forgó boronák) és passzív (tárcsás lazítók és forgóboronák), a talajművelés, a szemenkénti vetőgépek és a növényvédelmi permetezőgépek specialistája. Az AMAZONE ezen kívül évek óta nagy teljesítményű gépeket kínál a parkok és zöldfelületek ápolásához, valamint a téli úttakarításhoz.

Az AMAZONE gépek fő vásárlói közé nem csak a közepes nagyságú mezőgazdasági üzemek tartoznak, hanem egyre nagyobb mértékben nagyüzemek és bérvállalkozók is.

Amiről híresek az AMAZONE termékek:

  • minőség és megbízhatóság
  • innováció és teljesítőképesség
  • átlagon felüli teljesítmény
  • meggyőző minőségű munka
  • gyors és minőségi ügyfélszolgálat
  • megbízható pótalkatrész-ellátás
  • magas továbbadási érték használt gépként

Ezen túlmenően az AMAZONE az egyedülálló DüngeService műtrágyaszerviz szolgáltatást is kínálja, amelynek keretében az ügyfél telefonon keresztül is tanácsot kaphat mindenféle – akár ismeretlen – trágyatípusokkal kapcsolatban is. Emellett az AMAZONE az interneten is bőséges tájékoztatást ad mint pl. pótalkatrész-listák, szórási táblázatok stb.

Az agrártechnikai kiállításokon az utóbbi 14 évben kapott 38 éremmel az AMAZONE a szakma leginnovatívabb vállalatai közé tartozik.

Ezzel bizonyítja az AMAZONEN-WERKE, hogy egy közepes méretű családi vállalat mind Németországban, mind a nemzetközi versenyben nagyüzemekkel szemben is megállja a helyét.

Az AMAZONEN-WERKE ügyvezetői igazgatói Dipl.-Wirtsch.-Ing. Christian Dreyer és Dipl.-Ing. Dr. Justus Dreyer, a Dreyer család 4. generációjának képviselői. Szilárd elhatározásuk a vállalati hagyományok sikeres és független folytatása.

AMAZONE 1883 imázsfilm

Az AMAZONEN-WERKE a műtrágyaszórók, vetőgépek, aktív (forgó lazítók és forgó boronák) és passzív (tárcsás lazítók és forgóboronák), a talajművelés, a szemenkénti vetőgépek és a növényvédelmi permetezőgépek specialistája. Az AMAZONE ezen kívül évek óta nagy teljesítményű gépeket kínál a parkok és zöldfelületek ápolásához, valamint a téli úttakarításhoz. Minden mást megtudhatsz az imázsfilmünkből!