AmaTron 4: A siker kulcsa

ISOBUS-kezelés könnyedén

Kezelés könnyedén: Az AMAZONE e célt szem előtt tartva fejlesztette ki a felhasználóbarát AmaTron 4 ISOBUS kezelőterminált, amely optimálisan illeszkedik az AMAZONE gépszoftverhez. Az AmaTron 4 érezhetően gördülékenyebb munkafolyamatot kínál, különösen a rendeléskezelés és a dokumentáció terén. A logikus és intuitív menüvezérlésnek köszönhetően a kényelmes munkavégzés magától értetődő.

A becsillanásra kevésbé hajlamos 8 hüvelykes érintőkijelzőn gyorsan és intuitív módon válthat az egyszerűen strukturált kezelőmenü különböző alkalmazásai között, ujját elhúzva vagy az alkalmazástárcsát használva. A 3 közvetlen választógomb és egy gyorsindító menü tovább növeli az AmaTron 4 kezelési kényelmét, például a munkaadatok egyszerű importálásával és exportálásával.

Minden AMAZONE gép bármely ISOBUS-kompatibilis terminállal működtethető. Az AmaTron 4 kezelőterminál az összes ISOBUS-funkció mellett ISOBUS-szabványon felüli gépspecifikus funkciókat is kínál: „More than ISOBUS” - további előnyök a precíziós gazdálkodás területén.

Szálljon be, kapcsolja be és induljon el - legyen szó akár automatikus szakaszolásról, részterület-specifikus alkalmazásról, táblaspecifikus dokumentációról, optikai párhuzamos vezetési segédletről és még sok másról a precíziós gazdálkodáshoz: Az AMAZONE AmaTron 4 ISOBUS kezelőtermináljával ez nem jelent problémát. AmaTron 4 – A siker kulcsa.