Könnyű kezelés – nagyobb kényelem

Leichte Bedienung – mehr Komfort (1) AmaTron_4

Egyszerű és gyors navigálás
Az alkalmazás-karusszel segítségével nagyon kényelmesen lehet választani a különböző alkalmazások között. A fő kezelői oldalak között egész egyszerűen lapozó mozdulattal lehet átváltani. Az AmaTron 4 lehetővé teszi több ISOBUS- és nem ISOBUS-képes gép regisztrálását és használatát. Az, hogy éppen mely aktív traktorok és munkagépek vannak csatlakoztatva, az eszközkezelésben világosan látható.


Leichte Bedienung – mehr Komfort (3) AmaTron_4_3

Szoftvergomb vagy nyomógomb
Az AmaTron 4 választás szerint a 12 fizikai nyomógombjával vagy a 12 szoftvergombjával kezelhető. Praktikus módon a szoftvergombok automatikusan megjelennek a képernyő jobb oldalán, amint a közelségérzékelő észleli a kezet. Térképnézetben a szoftvergombokkal vagy a fizikai nyomógombokkal kezelhető a gép.

1. A szoftvergombok automatikus megjelenítése a képernyő jobb oldalán a közelségérzékelő segítségével
2. Szoftvergombok automatikus elrejtése a kijelző teljes felületének optimális kihasználásához


Leichte Bedienung – mehr Komfort (4) Screens_miniview

MiniView – Minden egy helyen
A MiniView nézetet választva térképnézetben is megjelennek a képernyő alsó szélén a legfontosabb gépinformációk. A MiniView nézet igény szerint megjeleníthető vagy elrejthető, hogy a 8 collos kijelző teljes felületét ki lehessen használni.

1. A gép kezelése térképnézetben
2. Egyszerű érintéssel megjeleníthető és elrejthető  az összes fontos paramétert tartalmazó MiniView nézet


Leichte Bedienung – mehr Komfort (5) Screens_selbst-bestimmen

Ahogy Ön szeretné!
A képernyő felső szélén lévő állapotsor minden szinten látható, és teljes mértékben a saját elképzelései szerint konfigurálható. Egyszerűen határozza meg, hogy mely paraméterek és beállítási értékek fontosak Önnek, és tegye be őket az állapotsorba.

1. Az állapotsorban különböző információk helyezhetők el, mint az aktuális idő, a GPS-állapot vagy a fénysor.


Leichte Bedienung – mehr Komfort (6) Screens_tag-_nacht-modus_20180515_gwey
Gépkezelés (UT, Universal Terminal) éjjeli-nappali üzemmódban

Éjjel-nappal használatra kész
Az alapfelszereltségként beépített fényerőszenzornak köszönhetően az AmaTron 4 folyamatosan hozzáigazítja a kijelző megvilágítását a környezeti fényviszonyokhoz. A kijelző előnytelen megvilágításai, például alkonyatkor, immár a múlté. Ezenkívül a nappali és az éjszakai mód közötti automatikus átkapcsolás könnyíti meg a kezelést.


Leichte Bedienung – mehr Komfort (7) 20200312_152502_Screenshot_Amatron4_Screen

Gyorsindító menü
A gyorsindító menünek köszönhetően a feladat adatai gyorsan és egyszerűen importálhatók és exportálhatók (ISO-XML vagy PDF fájlként). A terminál használatával és konfigurálásával kapcsolatos útmutatásokat és tippeket tartalmazó súgóablakok is megnyithatók. Emellett az olyan, gyakorlati szempontból fontos beállítások, mint az AUX-N kiosztás, a fényerő vagy a hangerő másodpercek alatt módosíthatók. 

1. A gyorsindító menü segítségével másodpercek alatt módosíthatja a terminál egyes beállításait.
2. Gyorsan importálhatók és exportálhatók a feladat adatai.