Hardver a jó munkához! Robusztus, megbízható és ergonomikus

Hardware für echte Arbeit! Robust, zuverlässig und ergonomisch (1) AmaTron_4_4

Az AMAZONE saját fejlesztésű AmaTron 4 ISOBUS kezelőterminálja magától értetődővé teszi a kényelmes munkavégzést. A 8 colos és tükröződésmentes színes kijelzőnek köszönhetően egyszerű a leolvasás és könnyen bevihetőek az adatok. A funkciók intuitív – választás szerint a 12 gomb vagy az érintőképernyő kapcsolófelületeinek használatával történő – kezelése mindig garantált. Ezenkívül három közvetlen választógombbal gyorsan lehet navigálni a különböző alkalmazások között. 


Hardware für echte Arbeit! Robust, zuverlässig und ergonomisch (2) AmaTron_4_2

1. ISB gomb (ISOBUS-Shortcut-Button), ami lehetővé teszi az aktív ISOBUS készülékfunkciók letiltását.
2. 8 collos Multiouch színes képernyő 24 bites színmélységgel, 4:3-as képaránnyal, a minden fényviszony mellett jó leolvashatóságért.
3. Három gyorsgomb teszi lehetővé a menük közötti gyors váltást (Home gomb, térképnézet és gépkezelés).
4. 12 fizikai nyomógomb és 12 szoftvergomb: A kezelés választás szerint történhet az érintőképernyő vagy közvetlenül a 12 fizikai nyomógomb használatával. A fix és megvilágított fizikai nyomógombok különösen a rázós utakon gondoskodnak a biztonságos és kényelmes kezelésről.
5. Csatlakozók

  • GPS-jel csatlakozója
  • CAN-busz csatlakozója
  • Szenzorjelek TECU csatlakozója
  • Analóg videobemenet kamera csatlakoztatásához
  • Ethernet bemenet a majdani szervizeléshez
  • Opcióként wifi és Bluetooth USB-n keresztül
  • Két USB 2.0 interfész
  • Hangszóró


6. Fényérzékelő: Automatikus átkapcsolás a nappali és az éjszakai mód között, valamint a kijelző fényerejének hozzáigazítása a fényviszonyokhoz.
7. Közelítésérzékelő: A terminál megközelítésekor automatikusan megjelenik a 12 szoftvergomb.
8. Főkapcsoló


Hardware für echte Arbeit! Robust, zuverlässig und ergonomisch (4) Screens_CMS

Az Ön kényelmes és megbízható segítőtársa
Az AmaTron 4 kezelőterminál kifejlesztésénél arra törekedtünk, hogy a legmagasabb kényelmi igényeket is kielégítsük, és maximálisan tehermentesítsük a gép kezelőjét. Egy ujjmozdulattal navigálhat intuitíven a világosan és egyszerűen felépített menüstruktúrában. A képernyő felső részén lévő, szabadon konfigurálható állapotsor mindig mutatja a kiválasztott paramétereket és információkat, függetlenül attól, hogy Ön éppen melyik menüben vagy almenüben van.

Emellett a gyorsindító menünek köszönhetően Ön másodpercek alatt megváltoztathatja az egyes beállításokat, és importálhatja vagy exportálhatja a munkafeladat adatait.