Meghívó gyakorlati gépbemutatóra 2024

Szeretettel meghívjuk Önt az Amazonen-Werke Kft. által szervezett gépbemutatókra! 2024.07.08 - 2024.07.16 Kezdés egységesen: 10:00 óra Jelezze részvételi szándékát a Facebook eseményünkön, vagy értékesítő kollégáinknak!

KÉSZLETKISÖPRÉS

Keresse fel az Ön területi képviselőjét, látogasson meg minket a telephelyünkön vagy hívjon fel bennünket!

Az AMAZONEN-WERKE KFT. 2008 óta önállóan látja el hazánkban az AMAZONE gépek forgalmazását, szervizelését és alkatrész ellátását. Az ezidő alatt értékesített többezer munkagép megerősít minket abban, hogy a korrekt személyes kapcsolat, a magas szintű szerviz és a gyors alkatrészellátás alapvető fontossággal bír a mezőgazdaságban. Csak és kizárólag mindhárom összetevő megléte esetén érhető el az értékesítés folyamatos és tartós növelése. Cégünk minden munkatársa azon...

Visszatekintés az AMATECHNICA 2024 kiállításra

Egy nagyszerű nap 6500 szakmai látogatóval a világ minden tájáról. Az AMATECHNICA 2024 kiállításon az „Ötletek a jövő számára” mottó jegyében mintegy 6500 szakmai látogatónak termékszakértőink egy körbevezetéses bemutató keretében mutatták be a legújabb gépeket - minden termékterületről.

Aukció a AMATECHNICA 2024 kiállításról

Az AMATECHNICA 2024 kiállításon az Euro Auctions aukciósház bevonásával 37 mezőgazdasági gépet árvereztek el, ami egyértelmű sikernek mondható. Különleges esemény volt egy D9-es vetőgép árverése, amelynek vételára adományként az Osnabrücki Gyermekhospice-hoz kerül.

Feliratkozás a hírlevélre

Iratkozzon fel az AMAZONE hírlevélre, hogy rendszeresen értesítést kapjon az aktuális termékinformációkról, rendezvényekről, akciós ajánlatokról és sok minden másról.

Az AMAZONE hírlevél természetesen teljesen ingyenes, és bármikor lemondható.

A brazil MP AGRO műtrágyaszóró-specialista az AMAZONE-csoport részévé válik

Az AMAZONE mezőgazdasági gépgyártó örömmel jelenti be, hogy a brazil MP AGRO műtrágyaszóró-specialista - a hatóságok jóváhagyása után - az AMAZONE csoport részévé válik. Ez az akvizíció mindkét vállalat számára jelentős mérföldkő, és újabb lépést jelent az AMAZONE-csoport globális szereplővé válásában és dél-amerikai terjeszkedésében.

Agrárgépshow termékverseny díjeső 2024

Ismét sok termékünk részesült elismerésben a 2024 évi Agrárgépshow kiállítás keretében. Szeretettel várunk mindenkit január 24-27. között az „A” csarnokban.

Végtelenül jó ötletek a jövonkre vonatkozólag

Végtelenül jó ötletek a jövonkre vonatkozólag - Itt megtalálja innovatív és fenntartható megoldásainkat az intelligens növénytermesztéshez.