Alkalmazás az online adatátvitelhez az AMAZONE gépek és az Agrirouter között

Egyszerűbb és biztonságosabb adatcsere

agrirouter logo

Az Agrirouter a 2017-es Agritechnica kiállításon került újdonságként bemutatásra. Az adatcsere-platform semleges felületként oldja meg a mezőgazdasági digitalizálás egyik alapvető problémáját: Az Agrirouter univerzális adatcsere-platform mezőgazdászok és bérvállalkozók számára, mely lehetővé teszi a gépek és a mezőgazdasági szoftver gyártófüggetlen összekapcsolását.

Az AMAZONE myAmaRouter alkalmazása illesztőfelületként szolgál az AmaTron 4 ISOBUS kezelőterminál és az Agrirouter között. Különböző farmirányítási rendszerek (FMIS) és alkalmazási térképek gyártói ezáltal csatlakozhatnak az Agrirouterhez, és adatokat továbbíthatnak azon keresztül.

Ha a munkadatokat vagy alkalmazási térképeket egy AMAZONE gépen kell feldolgozni, az adatok a myAmaRouter alkalmazással kényelmesen átvihetők az Agrirouterről az AmaTron 4 készülékre, majd a művelet végén vissza is küldhetők. Fordított irányban is működik, tehát az AmaTron 4-ben elvégzett feladatok a myAmaRouter alkalmazáson keresztül visszaküldhetők az Agrirouterbe, és a FMIS-ben dokumentálás céljából rendelkezésre állnak. Ilyen módon egyszerű és biztonságos út érhető el a személyes adatok átviteléhez. A mobil végeszköz és az AmaTron 4 közti kapcsolat WLAN segítségével történik. Ehhez a terminálnak rendelkeznie kell AMATRON Connect funkcióval.

>> agrirouter

>> adatvédelmi nyilatkozat

>> használati feltétel

itunes-logo

qrcode_myAmaRouter (1)