Ajánlások

Roger Myatt, Doncaster Golf Club, Anglia: 3 gép egyben – a Profihopper 1250

Roger Myatt az angliai Doncaster Golf Club golfpálya menedzsere. A Profihopper 1250 gépet egy néhány évvel ezelőtti bemutatón ismerte meg. A golfklub csapata jelenleg több Profihopper 1250 gépet is használ. Az erről szóló döntést csaknem 2 évvel ezelőtt hozták meg. A Profihoppert nagyra értékelik, mert minden szükséges feladatot ellát. Ráadásul az AMAZONE Ltd. székhelye igazán közel található, ami nagyban megkönnyíti az együttműködést. A golfklub a zöldterületek karbantartására és a magok csírázásának elősegítése érdekében gyepszellőztetésre, a sűrű és magas fűvel borított területek ritkítására, valamint ősszel a levelek összegyűjtésére használja a PH 1250 gépet. A Profihopper javítja a zöldterületek tulajdonságait. Ezenkívül a pálya Rough részein hosszan hagyja vagy megritkítja a gyepet, így ezeken a területeken könnyebb játszani. 

Ősszel kordában tartja a lehulló leveleket. A PH 1250 gép mindemellett olyan kicsi, hogy a fák között is elfér, de rengeteg levelet képes összegyűjteni, amelyet egyszerűen a pótkocsiba tud üríteni. Roger Myatt különösen nagyra értékeli a Profihopper könnyű magasságállítását, a fák közötti manőverezhetőségét és a magasemelésű (akár 2,10 m-es) ürítését. Roger Myatt szerint az a plusz, a Profihopper javára billentette a mérleg nyelvét, az a tény, hogy 3 készüléket egyesít egy gépben: lombgyűjtő, fűkasza és gyepszellőztető. Myatt úr egyértelműen ajánlja az AMAZONE Profihopper 1250 használatát a golfpályákon: „Még a klubtagjainkat is lenyűgözte.” - zárja gondolatait.

További nformáció + Kevesebb információ -

Arnaud Paillard „Parcs et Jardins Paillard”: A Profihopper hűséges használója

Arnaud Paillard, a franciaországi Besançon melletti Pugey-ben található „Parcs et Jardins Paillard” vállalat vezetője lelkes felhasználója a Profihopper-nek. „A 2000-es évek elejétől kezdve használok egy Profihoppert, szóval már az első változattal is dolgoztam, amit még LGA-nak hívtak és 2 karral kellet irányítani. A gyűjtőrendszere és a sokoldalúsága miatt döntöttem a Profihopper mellett. A gyűjtés még mindig csúcs és nagyon halk! Munkám során kaszálásra, gyűjtésre, lombszívásra és aprításra használom. A Profihopper gyors, csendes és rendkívül kompakt méretű. A vezetőülésből akadálytalan a kilátás körbe, ami nagyban segíti a manőverezést.”

Paillard úr hűséges ügyfelünk, és az is marad, amit így magyaráz: „Az Amazone mindig meghallgatja a szakembereket, és figyelembe veszi az igényeinket a gépek tervezése és fejlesztése során, ezért ragaszkodom a márkához.”

Paillard úr jelenleg egy Profihopper SmartLine 1500 géppel dolgozik, amelyet 2020 februárjában vásárolt.

További nformáció + Kevesebb információ -

Kertépítészek, aki kifejezetten ajánlják a Profihopper 1500 gépet

Michael Hauner és Thomas Schehl (UBZ) kertészmérnökök már évek óta ismerik a Profihopper 1250 gépet. 2020 novemberétől tesztelik a Profihopper 1500 prototípusát.

Szerintük az egyik leghasznosabb újítás az új fülke, a remekül szabályozható légkondicionálóval. „A fülkében 3 perc alatt eltüntethető a pára.”

Porckorongproblémái miatt Michael Hauner számára nagyon fontos a jó üléskényelem. Ő nagyra tartja a Profihopper légrugós ülését országúton és nehéz terepen egyaránt.

Mivel a Profihopper a nagy területektől (stadion és park) a legkisebb sarkok (vad- és virágos rétek) karbantartásáig használható, sok más gépet ki tud váltani az UBZ-nél. A Profihopperrel fasorokban, iskolaudvarokon, játszótereken, vizes utakon és aszfaltozott felületeken egyaránt dolgozhat. „Mindent összegyűjthetünk, vagy egyszerűen mulcsozhatjuk, ha úgy szeretnénk. Ezenkívül rengeteg levelet is összegyűjtöttünk vele.” A Profihopper további előnyeként a gép hatalmas teljesítményét és kiváló fordulékonyságát említi. Emellett nagyon egyszerűnek ítélik a munkaeszközök cseréjét, valamint a tisztítást és a karbantartást. A vágási magasság beállítása igazán egyszerűen szabályozható és könnyen hozzáférhető. A jól méretezett dízelüzemanyag-tartály átlagosan kb. 1,5 munkanapra volt elegendő. A Profihopper már önmagában a 4 km-es fasor karbantartásával rengeteg pluszmunkát takarít meg. „Közel tudunk menni a fákhoz, és utána alig kell utómunkát végezni vagy kézzel kaszálni.”

További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

Itt találhat további információkat a kommunális gépekről

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.