A zöldterület-gondozás aktuális kihívásainak kezelése az AMAZONE Profihopper gépével

Ápolt zöldterületek a parkokban, buja gyepek a futballstadionokban, hívogató rétek a kempingekben vagy fürdőknél, kiváló minőségű lovardák vagy golfpályák - a professzionális gyep- és kertgondozás gyorsan a szabadidős létesítmények névjegyévé válhat, legyen szó nyáron tökéletesen nyírt gyepről vagy ősszel gondosan összegyűjtött levelekről.

Napjaink kihívásai azonban egyre nehezebbé teszik a jól karbantartott területek magas színvonalon és megfizethető áron történő fenntartását: A szakképzett munkaerő hiánya, az emelkedő üzemanyagárak, a szemetelés és a nem rendeltetésszerű használat, a szélsőséges időjárás vagy a környezetvédelmi előírások megnehezítik a zöldterületek gondozását.

Az AMAZONE önjáró Profihopper fűnyírói mindezen kihívásoknak megfelelnek: nagy területteljesítményt biztosítanak, kényelmesek és könnyen kezelhetők, kiválóak a stabilitás és a robusztusság tekintetében, megbízhatóak és rugalmasan használhatók, legyen szó akár a fűnyírásról és gyepszellőztetésről, akár a levelek, a lóürülék vagy a szemét, például az eldobott italos dobozok összegyűjtéséről. Mindig tökéletes művelési kép, napról napra, 
akár kora reggeltől késő estig tartó folyamatos üzemben is – az ön professzionális zöldterület-gondozási feladataihoz.

További linkek

Itt találhat további információkat a kommunális gépekről

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.