BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Köztes termények / kultúrák vetése GreenDrill-lel

Letöltés média csomag

Click for kibővített megtekintéséhez 

A GreenDrill vetőegység új megoldás az Amazone-től köztes termények / kultúrák ve-téséhez és fű felülvetéséhez. A GrennDrill egységet különböző, max. 4 m fogásszé-lességű Amazone talajművelő gépekre lehet felszerelni: a Catros kompakt tárcsás bo-ronára, a Cenius kultivátorra valamint a KG lazítóboronára és a KE forgóboronára.

A lépcsőkön könnyen hozzáférhető GreenDrill-vetőmagtartály térfogata 200 l. A vető-magtartály alatt található adagolóban egy vetőtengely található, melyet a vetőmag tu-lajdonságaitól és a kijuttatandó mennyiségtől függően a normál- vagy a finomvető ke-rekekkel lehet adagolni. Az adagolást követően a vetőmag csöveken keresztül jut ki, közvetlenül a talajművelő gép hengere előtt vagy után. A vetőtengely és a ventillátor hajtását elektromotor végzi.

A munkagép irányításához az Amazone két felhasználóbarát lehetőséget kínál: az alapfelszereltségben kapható GreenDrill fedélzeti számítógépen a vetőtengelyt és a ventillátort lehet kapcsolni és a vetőtengely fordulatszámát beállítani. A komfort-változtatban a fedélzeti számítógép ezen felül menürendszerrel rendelkezik a leforga-tási próba támogatásához és a haladási sebesség, a megművelt terület és a munka-órák számának megjelenítéséhez. Ezen felül a vetőtengely fordulatszáma automatiku-san igazodik a váltakozó haladási sebességekhez, ha a személyi számítógépet a 7 pólusú traktor jeladóhoz csatlakoztatjuk.