Fáradhatatlanul dolgozik

Kaszaegység és szállítócsigák
Más, új utak: A SmartCut kaszaegységgel és a PowerCompactor szállítócsiga-rendszerrel az AMAZONE élen jár. A többszörösen díjnyertes technológiai megoldások tökéletes zöldterület-gondozást tesznek lehetővé.


A vágóegység és a szállítópálya összehangoltan végzi a dolgát: A Profihopper központi eleme

A rotor oldalnézete

A Profihopper központi elemét a kaszaegység és a szállítópálya alkotja, amely lengőkéses fűkaszaként lényegesen jobb művelési képet és jobb vágási teljesítményt tesz lehetővé, mint a hagyományos hengeres vagy forgókéses fűkaszák, miközben jelentősen csökkenti a zajszintet.






A SmartCut precíziós vágórotorhoz Profihopper 1250 gépnél 72, Profihopper 1500 gépnél 88 szárnyas kés tartozik, 4 db V-alakú sorban elrendezve.


A SmartCut precíziós vágórotor V alakú sorokba rendezett szárnyas kései fáradhatatlanul, milliméteres pontossággal vágják le a növényzetet a beállított vágási magasságban. A levágott anyagot - legyen az fű, réti virágok, levelek vagy más anyagok - a PowerCompactor keresztirányú szállítócsigája felszedi, és a középső hosszirányú szállítócsigához továbbítja.






A PowerCompactor hatékony tömörítésének hála a tartály hasznos kapacitása akár 45%-kal is nagyobb lehet a hagyományos kaszálógépekénél.

Itt mutatja meg legnagyobb erejét a PowerCompactor: Miközben a hátul elhelyezett gyűjtőtartályhoz jut, a levágott anyag erősen tömörödik. A PowerCompactor által végzett tömörítés után 45%-kal több levágott anyag fér el a gyűjtőtartályban. A 730 literes kapacitású Profihopper 1250 így akár 1000 liternyi levágott anyagot, míg az 1100 literes kapacitású Profihopper 1500 akár 1600 liternyi levágott anyagot is képes összegyűjteni. A tömörítés nélküli kaszálógépekkel összehasonlítva jelentős mértékben megnövelhető a hasznos tartálytérfogat. Ennek eredménye: Még kevesebb állásidő és még kényelmesebb munkavégzés.



A rotortól közvetlenül a csigába, „Kéz a kézben”

A Profihopper szállítópályája ventilátor vagy levegős rásegítés nélkül működik. Ez egy igazán masszív és hosszú élettartamú megoldás, amely mechanikai túlterhelésvédelem és elektronikus felügyelet révén megbízhatóan akadályozza meg a gép károsodását, miközben jelentősen csökkenti a zajkibocsátást és a porképződést. Csendes, messzemenően pormentes munkavégzés maximális teljesítménnyel és precíz művelési képpel – kényelmes és felhasználóbarát. Egy teljesen más teljesítményosztályba tartozó kaszálógép.

Külön kívánságra szerszám nélkül is elhelyezhető a mulcsozó fedél. A levágott és felaprított anyag ezután a lekaszált területen marad.


Előnyei: 

  • Precíz kaszálás hosszú élettartamú technologóiával. 
  • A gyűjtőtartály kapacitásának megnövelése a levágott anyag tömörítése révén. 
  • A ventilátorok helyett használt szállítócsiga-rendszer előnye a kisebb zaj- és porképződés.

További linkek

Itt találhat további információkat a kommunális gépekről

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.