Kaszálás és mulcsozás

Mähen und Mulchen (1) Grasshopper_GHL-T150_Deutz_d1_9786_131001_1

Nem számít, hogy nedves vagy száraz, alacsony vagy magas a fű, a kaszálás mindig kiváló hatásfokú!


Az AMAZONE kaszáló- és gyepszellőztető-rendszer
A Grasshopper szinte bármilyen időjárási és vegetációs körülmények között jól dolgozik. Az AMAZONE ezerszeresen bevált kaszáló- és gyepszellőztető-rendszere garantálja az ápolt zöldfelületet. Nem csak napsütésben, hanem már kora reggel, harmatos fűvel is megkezdhető a munka. A Grasshopper gépnek kevéssé számít, hogy nedves, különösen magasra nőtt vagy éppen sűrű-e a fű – első osztályú eredményt biztosít. Mivel nagy rotorral van felszerelve, és az idegen testek bekerülésére sem érzékeny, ideális munkaeszköz nagy zöldfelületek extenzív ápolásához is.

Az együttesen használt átfordítható kaszálókések és a csiszolt szárnyas kések kevéssé kopnak, ugyanakkor kiváló kaszálási és gyűjtési teljesítményt nyújtanak. A kések egészen finomra vágják a zöldhulladékot. Ennek köszönhetően lerövidül a komposztálási idő.


  • Egyszerűen, átépítés nélkül átállítható mulcsozásra:
    Amikor a Grasshopper először gyűjtés nélkül halad végig a területen, magok és tápanyagok juthatnak a talajba. Néhány héttel később újra végighaladva a területen a vágási apríték még tovább feldolgozható, és ismét fontos tápanyagok kerülhetnek a talajba, gazdagítva azt.

További linkek

Itt találhat további információkat a kommunális gépekről

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.