Érzékelőrendszerek | Vizsgálópad | Spreader Application Center

Spreader Application Center

Az AMAZONE műtrágyaszerviz az egész világra kiterjedően szorosan együttműködik a jelentős műtrágyagyártókkal, hogy lehetőség szerint gyorsan az Ön rendelkezésére állja- nak a legjobb beállítási értékek. AMAZONE neve világszerte az etalon, ha pontos szórási táblázatokról van szó.

További nformáció + Kevesebb információ -

Műtrágyaszerviz – Így érhet el bennünket:

A műtrágyaszerviz határokon átnyúlva dolgozik. De nem csak földrajzilag. Végül is mindegy, hogy műtrágyaszórója 1 vagy 50 éves-e, mi mindig kompetensen és megbízhatóan állunk az Ön rendelkezésére.

  • Internet: www.amazone.de
  • E-mail: duengeservice@amazone.de
  • Telefon: +49 (0)5405 501-111
  • WhatsApp: +49 (0)175-488 9573


További nformáció + Kevesebb információ -

Digitális, mobil ellenőrző-állomás a keresztirányú eloszlás egyszerű optimalizálása érdekében

Az ellenőrzőtálcák helyett – mint a klasszikus mobil ellenőrző állomások esetén – az EasyCheck rendszer már csak 16 könnyű gumiból készült ellenőrzőszőnyegből és az okostelefonokhoz való EasyCheck alkalmazásból áll. Az ellenőrző szőnyegeket megfelelő távolságban kell a művelőút mellé kihelyezni. Bezárólag a megfelelő vezetőnyomot megszórják és ezután a szőnyegeket a felfogott műtrágyával csak le kell fényképezni a Smartphone-val. Az alkalmazás automatikusan összehasonlítja, hogy a mennyi műtrágyát fogtak fel egyenként a szőnyegek és az egyes sorok eredményeit egymáshoz viszonyítja. Ha az eredmény nem lenne optimális, az alkalmazás megfelelő javításokat javasol a mindenkori műtrágyaszórással kapcsolatban.

További nformáció + Kevesebb információ -

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.