Elektronika | Terminálok | Szoftverek

Rückfahrkamera (1) Rückfahrkamera_001_d2_140804

Tolatókamera

A tolatókamera nagy biztonságot nyújt tolatáskor. Az éjjellátó funkció és a fűtött objektív által mindig használható.

További nformáció + Kevesebb információ -

mySpreader alkalmazás – Komplett csomag a szórás tökéletes beállításához

DüngeService, EasyCheck és EasyMix

A mySpreader alkalmazás az Amazone műtrágyaszórók összes funkcióját egyetlen alkalmazásban fogja össze. A komplett kialakítás központjában a műtrágyaszóró intuitív kezelése és kényelmes beállítása áll.


Műtrágyaszerviz
A Műtrágyaszerviz alkalmazással egyszerűen és mobil módon, közvetlenül a szántóföldön le lehet kérdezni a géptípustól, a munkaszélességtől, a műtrágyatípustól és a kiszórandó mennyiségtől függő pontos beállítási ajánlást az AMAZONE műtrágyaszóróhoz. A sok mintának köszönhetően, amelyet a gazdálkodók, műtrágyabeszállítók és műtrágyagyártók évente beküldenek, az alkalmazás folyamatosan naprakész állapotú és így a felhasználó minden szezont a legfrissebb műtrágyatípus-adatokkal kezdhet meg. A mySpreader alkalmazás egyik különlegessége: A felhasználó rákereshet a műtrágyákra a műtrágya nevével, a műtrágya összetételével, a szemcsemérettel vagy a térfogattömeggel.


EasyCheck
A mySpreader alkalmazás második összetevője a digitális mobil EasyCheck ellenőrzőállás. Ellenőrzéskor műanyag szőnyegeket helyeznek el meghatározott távolságra a szórandó táblán, rászórják a műtrágyát és végül egyszerűen lefényképezik. Az EasyCheck ezt követően kiszámítja a szőnyegek fedettségi fokát. Ezen értékek alapján az alkalmazás beállítási módosításokat javasol a felhasználónak az AMAZONE műtrágyaszóró keresztirányú szórásképének korrigálásához, amivel gyorsan optimalizálni lehet az állomány fejlődését.


EasyMix
A mySpreader alkalmazást az EasyMix alkalmazás egészíti ki, amely beállítási javaslatokat ad kevert műtrágyákhoz. A különböző műtrágyákat gyakran keverik egymással a munkamenetek és az üzemi költségek csökkentése érdekében. Itt rendszerint egy tápanyagszükséglet-orientált műtrágyázásról van szó. Amennyiben a keverék összetevői mégis különböző karakterisztikájúak, a pontos kiszórás, különösen a fokozatosan növekedő munkaszélességek mellett, egyre nehezebb. Az EasyMix segítségével meghatározható a különböző keverékeknél a lehető legjobb kompromisszum és megfelelő beállítási értékek javasolhatók a ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórók számára.

Schema
  1. AMAZONE Bluetooth-Adapter


További nformáció + Kevesebb információ -

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…